Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 20/6 τα Ζώδια!

Μια κακή στάση ζωής είναι σαν το σπασμένο λάστιχο, δεν μπορείς να πας πολύ μακριά μέχρι να την αλλάξεις.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις αναλάβει αρκετές πρωτοβουλίες οι οποίες θα αποδείξουν με κάποιο τρόπο τα προσόντα που έχεις αλλά και τον τρόπο ζωής που σου πηγαίνει για να ζήσεις.
Έρωτας: Η διακριτικότητα θα πάψει να υπάρχει, εφόσον θα χρειαστεί να δείξεις τον τρόπο που έχεις ανάγκη να σε αγαπούν. Μπορεί να δείξεις μια ιδιορρυθμία μαζί με τις υπόλοιπες απαιτήσεις αλλά πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα για να πατήσεις πόδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες οι οποίες δεν θα σε αφήνουν να αποδράσεις από μια κατάσταση που σε κουράζει. Αντίθετα θα ρίξεις γροθιά στο μαχαίρι για να επιβιώσεις με τον τρόπο που θέλεις.




Γενικά: Θέλεις να αναλάβεις τα ηνία μιας ξεχωριστής και πρωτοποριακής ιδέας αλλά μάλλον φοβάσαι γιατί πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τη στηρίξεις επειδή ην αίσθηση της πρακτικότητας σε κρατάει μακριά από το ρίσκο.
Έρωτας: Η επαφή με Κριό μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις και να σε ξαφνιάσει γιατί ίσως είχες πάρει απόφαση να μην ξαναβρεθείτε για αυτό θα την κρατήσεις μυστική. Ο Ζυγός και ο Τοξότης θα σε εκπλήξουν και συγχρόνως θα σε πιέσουν για να τοποθετηθείς ανάλογα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο ανταγωνισμός είναι κάτι που δεν σου αρέσει αλλά αναγκαστικά θα υποκύψεις σε τέτοιες τακτικές γιατί σε υποχρεώνουν οι άλλοι που είναι δίπλα σου. Ίσως κινηθείς αρκετά επιθετικά, χωρίς όμως να το πάρουν χαμπάρι κάποια άτομα που δεν χρειάζεται να το ξέρουν.




Γενικά: Κρατάς καλό τιμόνι και αυτό σε βοηθάει στο να μην υποκύπτεις σε τεχνικές που δεν σου πηγαίνουν. Η γνώση θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου και κυρίως σε κάποιες νέες πληροφορίες που θα σου φανούν αρκετά πρωτοποριακές.
Έρωτας: Έχεις ανάγκη να πάρεις εσύ τα ηνία και να ξεκινήσεις πρώτος/η τον χορό των αποκαλύψεων και των εξομολογήσεων. Πιθανόν να νιώθεις ότι ο χρόνος κυλάει και δεν έχεις και πολλά περιθώρια. Η επαφή με Αιγόκερω χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να χαλάσετε αυτό που με κόπο έχετε φτιάξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένα ταξίδι, μια μετακίνηση ή ακόμα επαφές που θα έχουν κάποιο οικονομικό αποτέλεσμα θα είναι πιο εύκολο να τις κάνεις τώρα γιατί έχεις πάρει φόρα και κυρίως δεν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν.




Γενικά: Έχεις μια αναστάτωση και χρειάζεται να προσέξεις μην γίνουν λάθη που δεν μπορείς να ελέγξεις από παρόρμηση. Μπορεί να θυμώσεις εύκολα ή με μια συμπεριφορά άδικη να γίνει χαμός.
Έρωτας: Έχεις ένα εκνευρισμό που χρειάζεται για να τον καλμάρεις, να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην έχεις επιθετικότητα. Και τόλμη να έχεις παραπάνω και να θέλεις να μιλήσεις πιο ανοικτά σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να υπερβάλεις, κυρίως αν σχετίζεσαι με Κριό ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πάρει φόρα και τίποτε δεν σε κρατάει. Κάτι καινούργιο θέλεις να ξεκινήσεις ή να επιβάλεις μια νέα κατάσταση η οποία θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα αποτύχεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αυτογνωσία και να μην κάνεις κάτι από επίδειξη δυνάμεων και τελικά «μπεις μέσα».




Γενικά: Έχεις μια σημαντική ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και χωρίς να το καταλάβεις θα ακολουθήσεις το ένστικτό σου που θα σε βγάλει άμεσα από ένα αδιέξοδο. Η δύναμή σου επανέρχεται και μαζί με αυτή και η λήψη ισχυρών και δυναμικών αποφάσεων.
Έρωτας: Προτιμάς να λες τι θέλεις, αντί να περιμένεις να πάρεις αγάπη ή ανταπόκριση από το άλλο το άτομο που σε ενδιαφέρει. Για αυτό οι πρωτοβουλίες σου αυτή την περίοδο θα είναι πολύ καλές. Αν σχετίζεσαι με Ζυγό θα κάνετε πολύ ωραία παρέα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευκαιρία για κάτι νέο και μέσα από αυτό θα δώσεις στον εαυτό σου μια καλύτερη προοπτική. Αν και προτιμάς μερικές φορές να παίρνεις κομπλιμέντα παρά να προστατεύεις τα δικά σου συμφέροντα, τελικά θα υποκύψεις στις εντολές του ενστίκτου σου.




Γενικά: Δεν σου αρέσουν οι μεσοβέζικες λύσεις για αυτό προσπαθείς να είσαι όσο μπορείς ακριβής. Στην ουσία δεν έχεις όρεξη να ρίξεις κανέναν αλλά μερικές φορές συμβαίνει και αυτό.
Έρωτας: Η ερωτική συμπεριφορά ενός ατόμου μπορεί να σε τρομάζει γιατί νιώθεις ότι θα χάσεις την ελευθερία σου και αυτό πιθανόν να σε κάνει να επαναστατείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πάρει κάποιες πρωτοβουλίες για τις οποίες ισχυρίζεσαι ότι υπεύθυνος αποκλειστικά είσαι εσύ και κανένας άλλος. Για αυτό μπορεί να ασπαστείς και κάποιες νεωτεριστικές μεθόδους οι οποίες θα σε βοηθήσουν να σπάσεις τον κλοιό της συνήθειας και κυρίως να γεφυρώσεις πολλά ανόμοια πράγματα μαζί.




Γενικά: Προσπαθείς να σταματήσεις τη ρουτίνα γιατί σου χαλάει το κέφι για αυτό μπορεί να διαλέξεις να ζήσεις με περισσότερη ανεξαρτησία. Πιθανόν να υπάρχουν εντάσεις με άτομα που είσαι μαζί κι ίσως σηκώσεις το λάβαρο της επανάστασης σε κάποιες σχέσεις.
Έρωτας: Συναρπάζεσαι από την πρωτοτυπία, την αυτονομία και την ατομικότητα και ίσως αναζητήσεις ένα τέτοιο άτομο για να είναι δίπλα σου. Ο Κριός σίγουρα θα σου δώσει αυτή την αίσθηση. Ο Υδροχόος επίσης θα βοηθήσει στην δική σου ανεξαρτησία. Η φιλία είναι σημαντικό να υπάρχει μέσα στην σχέση σου αυτή την στιγμή.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις να μην πλήττεις για αυτό ταρακουνάς τα νερά με καινούργιες προτάσεις, νέες ιδέες ή ακόμα και με κάποιες πολύ προχωρημένες συνεργασίες. Όλα αυτά βέβαια προδιαθέτουν γερό στομάχι γιατί μπορεί τελικά να μην τα βρεις, να τα βροντήξεις και να φύγεις ή να απομακρυνθούν άτομα από κοντά σου.




Γενικά: Έχεις αναλάβει δράση που μπορεί να σε ξεβολεύει βέβαια για λίγο γιατί θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες και για άλλα άτομα αλλά σου κάνει πολύ καλό γιατί δυναμώνεις και δεν περιμένεις παθητικά να γίνει κάτι στο μέλλον.
Έρωτας: Η επαφή με Κριό σε δυναμώνει αλλά συγχρόνως σε κάνει να πιστεύεις ότι θα χρειαστεί από την πλευρά σου να αποδείξεις κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είσαι και πιθανόν να σε ενοχλεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Το νιώθεις ότι χρειάζεται να παραμερίσεις κάπως τη σταθερότητά σου και να αρχίσεις να δημιουργείς πάνω σε νέα βάση. Αυτό για σένα είναι σίγουρα δύσκολο αλλά τουλάχιστον θα το προσπαθήσεις γιατί δεν έχεις εναλλακτικές λύσεις.




Γενικά: Ο δυναμισμός που θα αντιμετωπίσεις όλα τα θέματα θα σου ενισχύσει ακόμα παραπάνω την πεποίθηση ότι χρειάζεται να αυτονομηθείς και κυρίως να αναλάβεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε βγάλουν από αδιέξοδα.
Έρωτας: Θα εκφράσεις περισσότερο την ταυτότητά σου και θα βγάλεις την αλήθεια σου γιατί δεν σου αρέσει να μην λες τα πράγματα με το όνομά τους. Η σχέση με Κριό θα είναι πολύ δυναμική αλλά μπορεί κάποια κοινά οικογενειακά θέματα να σας αναστατώσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις τις οποίες για να τις εκπληρώσεις πρέπει να κάνεις κινήσεις πολύ δυναμικές και πιθανόν να συγκρουστείς με κάποια πρόσωπα τα οποία είτε σου χρωστάνε είτε δεν σε πληρώνουν παραπάνω γιατί δεν αναγνωρίζουν την δουλειά σου.




Γενικά: Προσπαθείς να πάρεις αποφάσεις πολύ δυναμικές οι οποίες μπορεί να μην είναι εύκολες για τον χαρακτήρα σου. Πιθανόν να θέλεις να σπάσεις τα δεσμά σου και να κάνεις ένα βήμα μπροστά.
Έρωτας: Μπορεί να έχει κάποιες επιπτώσεις η παρορμητική σου συμπεριφορά. Κυρίως αν υπάρχει ένας Κριός στην ζωή σου μπορεί να τα χαλάσεις μαζί του γιατί δεν σου αρέσει μερικές φορές το τρόπος που φέρεται. Ιδανικές συνθήκες δεν υπάρχουν, άρα τις προσαρμόζεις εσύ σύμφωνα με τις δικές σου ισορροπίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιο ξεκαθάρισμα να κάνεις χωρίς να σημαίνει ότι είναι εύκολο γιατί θα βρεθείς σε μια κατάσταση η οποία θα σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου. Καλό είναι να μην νευριάσεις, αν δεν θέλεις να χάσεις κάτι και να βρεις άλλες λύσεις, πιο συμβιβαστικές.




Γενικά: Η πιθανότητα να ξεφύγεις από ένα βαθύ πρόβλημα και να το βγάλεις στην επιφάνεια για δικό σου καλό θα σε ξελαφρώσει γιατί θα δεις ότι μπορεί να γίνουν ξαφνικές αλλαγές. Ένα ταξίδι πιθανόν να γίνει ξαφνικά αλλά θα σου κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Έχεις πάρει αποφάσεις που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεσπαθώσεις και να πεις τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Κυρίως να σχετίζεσαι με έναν Κριό ή Ζυγό θα μιλήσεις, χωρίς να φοβάσαι ότι μπορεί κάτι μεταξύ σας να χαλάσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η έμπνευση για σένα μπορεί να είναι πηγή δύναμη και άμεσης δράσης. Μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο που πρέπει να υπογράψεις πιθανόν να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη για τον τρόπο που πρέπει να δράσεις και να κινηθείς πολύ επιθετικά.





Γενικά: Έχεις ευκαιρίες να ξεκαθαρίσεις κάποιες ασάφειες και να δημιουργήσεις νέες συνθήκες γύρω σου οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις γιατί θα κάνεις μια νέα αρχή.
Έρωτας: Η επαφή με Ζυγό φαίνεται να ξεκαθαρίζει πιο εύκολα από άλλες φορές γιατί δεν θα φοβηθείς να δεις την πραγματικότητα. Από την φύση σου έχεις μια ηρεμία και μια γαλήνη και δεν σου αρέσουν οι επιθέσεις, αλλά μερικές φορές, αν κρίνεται απαραίτητο, το κάνεις πολύ καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα για να μην γίνουν λάθη από βιασύνη. Οι επιθυμίες σου μπορεί να σε καίνε περισσότερο από άλλη φορά και να κάνεις κάποιες υπερβολές σε αγορές.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *