Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κώστας Σαββουλίδης: "Το ΑΦΜ του ερασιτέχνη θα είναι καθαρό"

-Στόχος μας η αξιοπρεπής πορεία και οργάνωση του συλλόγου
-Η πόρτα της ομάδος είναι ανοιχτή για όλους τους παίκτες του νομού που θέλουν να δοκιμαστούν

Μια ενδιαφέρουσα κουβέντα, με τον πρόεδρο του ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο οποίος έδωσε απαντήσεις, για πολλά θέματα που αφορούν τον ιστορικό σύλλογο του νομού Πέλλας, την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Είναι φανερό ότι η διοίκηση του κ Σαββουλίδη έδωσε μεγάλο αγώνα ώστε το ΑΦΜ του ιστορικού συλλόγου να είναι καθαρό. Η ομάδα τόνισε, ανήκει σε όλους του φιλάθλους της και ότι όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα.
Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα γυρίζει σελίδα στην ιστορία και θέλει με την βοήθεια όλων ,το μέλλον της να είναι ακόμα λαμπρότερο.


Τι απαντήσεις έδωσε , για τα κύρια θέματα της ομάδος.


Για το θέμα των χρεών που επιβαρύνουν το ΑΦΜ του ερασιτέχνη, ήταν ξεκάθαρος. Μεταξύ άλλων τόνισε: Το θέμα των χρεών ξεκαθαρίζει, ο ερασιτέχνης είναι καθαρός και μέχρι την Πέμπτη με την αμέριστη βοήθεια του δικηγορικού συλλόγου Γιαννιτσών και του προέδρου φοροτεχνικών το θέμα θα θεωρείτε λήξαν. Ο ερασιτέχνης ΓΑΣ δεν χρωστά σε κανέναν και φυσικά δεν έχει χρέη. Αυτό επίσημα μέχρι την Πέμπτη θα υπάρχει.


Ο κ.Σαββουλίδης αναφέρθηκε και για του επιχειρηματίες, τους απλούς πολίτες-φιλάθλους της ομάδος, που θέλουν να έρθουν κοντά στον σύλλογο.


Η ομάδα ανήκει σε όλη την πόλη, σε όλους του πολίτες και φιλάθλους, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η Αναγέννηση δεν είναι του Σαββουλίδη, είναι ομάδα της πόλης μας, όλοι μαζί πρέπει να ξαναδώσουμε στην ομάδα την αίγλη που της αρμόζει.


Αναφορικά με το ενδιαφέρον να υπάρξει επενδυτής ανάφερε:


Η ομάδα πρέπει να αποτελεί πόλο έλξης να ασχοληθείς μαζί της για αυτό αγωνιστήκαμε να είναι καθαρή από χρέη. Δεν θέλουμε να ασχοληθεί κάποιος και να καταστραφεί, δεν θέλουμε να φοβάται κάποιος να μπει στην διοίκηση της , ξέρουμε την αγάπη του κόσμου και τις πίκρες που ένοιωσε, ξέρουμε όμως και την δυναμική της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.


Για το θέμα της οργάνωσης στάθηκε ιδιαίτερα τονίζοντας μεταξύ άλλων :


Η ομάδα πρέπει να αποτελεί πρότυπο στον οργανωτικό τομέα και στο θέμα των υποδομών τόσο σε υλικό επίπεδο όσο και σε έμψυχο δυναμικό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στο θέμα της οργάνωσης, υπάρχουν άτομα στην διοίκησή μας που πραγματικά έχουν και τις ικανότητες και τις γνώσεις στο θέμα αυτό. Η διαφάνεια σε όλες μας τις συναλλαγές, αποτελεί πρωτεύων δέσμευση για μας. Στο θέμα των υποδομών η ομάδα έχει κλείσει για δέκα χρόνια 2 ακόμα γήπεδα, του Μεσσιανού και αυτό της Παραλίμνης, που μαζί με το δημοτικό και αυτό του Πλατανότοπου γίνονται 4 στοσύνολο για τις ανάγκες λειτουργίας όλων των τμημάτων.


Για το τεχνικό τημ και τους μεταγραφικούς στόχους είπε :


Περιμένουμε την οριστική απόφαση της ΕΠΟ, αν η ομάδα είναι στην Γ’ Εθνική τότε θα κινηθούμε να αποκτήσουμε ένα τεχνικό τιμ, πρότυπο για το νόμο μας, με προπονητές από το νομό Πέλλας. Έχουμε κάνει συζητήσεις ως διοίκηση και θα κάνουμε και άλλες πριν αποφασίσουμε. Στο έμψυχο δυναμικό θα στραφούμε σε παιδιά του νομού μας, μην ξεχνάτε ότι ο νομός μας φέτος είχε πάνω από 30 παιδιά που αγωνιζόταν σε εθνικές κατηγορίες, μακριά από τα Γιαννιτσά. Κάποιοι από αυτούς τους παίκτες θα αποτελέσουν στόχο μας, επίσης θα δώσουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά που ξεχώρισαν με τις ομάδες τους στην Α’1 Πέλλας και την Α’ κατηγορία, να δοκιμαστούν και γιατί όχι να αγωνιστούν στην Αναγέννηση.


Η Αναγέννηση πρέπει να αποτελέσει το πλατύσκαλο για κάθε παίκτη της περιοχής για το μεγάλο άλμα σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Σκοπός μας είναι όσα παιδιά έρθουν να θέλουν να αγωνιστούν σε ομάδα με φιλοδοξίες. Εμείς από την πλευρά μας, θα τους παρέχουμε όλες τις ανέσεις , όλα αυτά που πρέπει ώστε να είναι ήρεμοι για να δουλέψουν.


Τέλος στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των παιδιών που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην ομάδα, χαρακτηριστικά τόνισε:


Όλα τα παιδιά του νομού θα βρουν μια ανοιχτή πόρτα στην Αναγέννηση που όλο το καλοκαίρι θα κάνει δοκιμές. Οι προπονητές θα ορίσουν ποιοι αξίζουν την ευκαιρία με αξιοκρατικά κριτήρια, η Αναγέννηση πρέπει να το καταλάβουν όλοι είναι η ομάδα του νομού Πέλλας που μπορεί να δώσει την ευκαιρία που χρειάζεται ένας παίκτης για να δείξει το ταλέντο του. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι η ομάδα της Αναγέννησης είναι η ομάδα όλων μας, είναι μια ομάδα που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και με την βοήθεια όλων μας, μπορεί να έχει καλύτερο μέλλον από το παρελθόν.
 
 
matiespellas-Γιώργος Χατζηχρήστος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *