Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης

Για τα νέα δεδομένα βάσει των αλλαγών που υπέστη η κείμενη με τον τουρισμό νομοθεσία, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τα στελέχη και οι διευθυντές ξενοδοχειακών μονάδων της Μακεδονίας και της Θράκης κατά τη διάρκεια ημερίδας που διεξήχθη στο ξενοδοχείο «Thraki Palace» στην Αλεξανδρούπολη.

Η ημερίδα οργανώθηκε από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης και είχε ως θέμα: «Νέες νομοθετικές ρυθμίσεις στον Τουρισμό».

Στην εισήγηση του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Ζελελίδης αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν λάβει χώρα έως σήμερα από ιδρύσεως του Σωματείου και ανέλυσε μία σειρά από προτάσεις και εφαρμογές που έχουν τεθεί σε πορεία υλοποίησης για το αμέσως προσεχές διάστημα. Επίσης ανακοίνωσε οτι ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Δυτική Μακεδονία.

Από την πλευρά της η Διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αγνή Χριστίδου ανέλυσε διεξοδικά και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παρισταμένων σχετικά με μία σειρά από νομοσχέδια που αφορούν τον κλάδο και αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπό δημόσια διαβούλευση.

Παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στη χώρας μας τις δύο τελευταίες χρονιές και έρευνες σχετικά με τις «δεξαμενές τουριστών» από χώρες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα.

Ανακοίνωσε επίσης ότι πολύ σύντομα το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος θα αναρτήσει στο διαδίκτυο μία νέα ιστοσελίδα για κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία ολόκληρης της χώρας, εφάμιλλη γνωστών διεθνών διαδικτυακών ιστοτόπων.



Στη φωτογραφία 6197 από αριστερά: Παναγιώτης Ζελελίδης Πρόεδρος Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης, Χριστίνα Ρουσίδου Μέλος Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης, Αγνή Χριστίδου, Γενική Διευθύντρια Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος



Στη φωτογραφία 6198 από αριστερά: Παναγιώτης Ζελελίδης Πρόεδρος Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης, Χριστίνα Ρουσίδου Μέλος Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης, Απόστολος Παλακίδης Μέλος ΔΣ HAPCO



Στις φωτογραφίες 6199, 6170 το THRAKI PALACE όπου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *