Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

“Είσαι δικός μας. Σκότωσε για μας, έλεγαν οι φωνές στο μυαλό μου” - Ανατριχιαστικά τα όσα υποστήριξε ο νεαρός σατανιστής

- Είχε απειλήσει με σπασμένο μπουκάλι τη μητέρα του, είχε τραυματίσει τον πατέρα του
- “Με κατέστρεψαν τα ναρκωτικά” είπε στους αστυνομικούς και τον ανακριτή ο 22χρονος
- Σοκαριστική περιγραφή του φόνου της άστεγης γυναίκας στη Γλυφάδα
- Οι αστυνομικοί “είχαν” σε βίντεο τον δράστη από κάμερα ασφαλείας

Είναι ανατριχιαστικά τα όσα φέρεται να είπε ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή. Όπως είπε ήταν οι φωνές μέσα στο κεφάλι του που τον οδήγησαν στο έγκλημα. “Είσαι δικός μας. Σκότωσε για εμάς” φέρεται να είπε ότι του έλεγαν οι φωνές που άκουγε. Πολλές φορές μάλιστα υποστήριξε ότι είχε και οράματα. Οι φωνές, είπε έπαιρναν μορφή και τον απειλούσαν. Έβλεπε εφιάλτες, ενώ πολλές φορές υπό την επήρεια ναρκωτικών έβλεπε “ζωντανούς εφιάλτες” όπως είπε...

Περιέγραψε μάλιστα περιστατικά όπου έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των ίδιων του των γονιών. Είχε όπως είπε σοβαρό πρόβλημα με τον αδελφό του, νόμιζε ότι τον μισούσε, με αφορμή έναν καυγά με τον αδελφό του περιέγραψε πως έφτασε σημείο να σπάσει ένα μπουκάλι και να το βάλει στο λαιμό της μητέρας του απαιτώντας να φύγει από το σπίτι ο αδελφός του.



Κάποια άλλη φορά, είπε, χτύπησε τον πατέρα του, εκείνος πέρασε μέσα από τη τζαμαρία της μπαλκονόπορτας και τραυματίστηκε σοβαρά. Όταν του ζήτησε βοήθεια εκείνος άρχισε να τον χτυπάει.

Δυστυχώς όμως δεν σταμάτησε εκεί, οι πληροφορίες λένε πως ενώπιον του ανακριτή ο 22χρονος περιέγραψε τη νύχτα του φόνου. Όταν και πάλι άρχισε, όπως είπε, να ακούει φωνές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ανέφερε πως “όσο πλησίαζε το Πάσχα οι φωνές δυνάμωναν. Είχαν μαλώσει με την οικογένειά μου και άρχισαν και πάλι να ακούω φωνές. Όταν είδα την άτυχη γυναίκα το θεώρησα σημάδι. Πίστεψα ότι εκείνοι μου την υπέδειξαν”


Κάμερα κατέγραψε τον σατανιστή μετά το έγκλημα


Οι αστυνομικοί, όπως αποκαλύπτεται τώρα δεν είχαν μόνο τα δακτυλικά αποτυπώματα και το dna του 22χρονου.
Φεύγοντας από το σημείο της φρικτής δολοφονίας της άτυχης άστεγης γυναίκας ο 22χρονος “φάνηκε” στα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας κοντινού καταστήματος.

Το σημείο της δολοφονίας ήταν “τυφλό” όμως μόλις ο 22χρονος δράστης διένυσε μερικά μέτρα απομακρυνόμενος καταγράφηκε από την κάμερα και οι αστυνομικοί είχαν στη διάθεσή του και την περιγραφή του σωματότυπού του.

Γνωρίζοντας μάλιστα ότι πρόκειται για άτομο που έχει σχέση με τον σατανισμό αφού ο ίδιος φρόντισε να αφήσει με το αίμα του τα σημάδια του αντίχριστου άρχισαν να τον αναζητούν σε γνωστά στέκια. Σε ένα από αυτά τον εντόπισαν να κάθεται με την παρέα του, από κει και ύστερα ξεκίνησε η στενή παρακολούθηση που κατέληξε στη σύλληψή του.




πηγη: newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *