Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: «Να δημιουργηθεί έδρα ΕΚΑΒ στην Αλμωπία».

Μετά την παρέμβαση του στον Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. για την άμεση έγκριση των οδηγών ασθενοφόρων για την Αλμωπία και την Έδεσσα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες διακομιδής των ασθενών, ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης έκανε παρέμβαση στον Διοικητή του ΕΚΑΒ. 

Με την επιστολή του ο κ. Σταμενίτης ζητά από τον Διοικητή της Υπηρεσίας στο νέο Οργανόγραμμα να προβλεφθεί έδρα ΕΚΑΒ για την περιοχή της Αλμωπίας.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, αυτή τη στιγμή στην Αλμωπία δεν υπάρχει έδρα του ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα καθημερινά να πραγματοποιούνται 4-5 διακομιδές επειγόντων περιστατικών προς το Γ.Ν. Έδεσσας. Η διαδικασία αυτή κοστίζει πολύτιμο χρόνο, γεγονός που λειτουργεί εις βάρος του ασθενή.


Ως εκ τούτου και επειδή η διαφύλαξη της υγείας των ασθενών είναι πολύτιμη και πρέπει να εξασφαλίζεται με κάθε μέσο, ο Βουλευτής ζήτησε από τον Διοικητή να ενεργήσει προκειμένου στο νέο Οργανόγραμμα του ΕΚΑΒ να προβλεφθεί έδρα ΕΚΑΒ στην Αλμωπία, μια περιοχή 30.000 κατοίκων, οι ανάγκες της οποίας αυξάνονται λόγω και της μεγάλης επισκεψίμοτητας που παρουσιάζει, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η τουριστική περιοχή των Λουτρών Πόζαρ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *