Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Από τα παιδιά…για τα παιδιά…

Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας ευχαριστεί θερμά τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας για την προσφορά τους σε ψωμάκια και ωμά σουβλάκια τα οποία προήλθαν από την αποχαιρετιστήρια γιορτή τους. Τα παραπάνω φαγητά δόθηκαν σε οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα. Τα παιδιά αυτά, πέραν του ότι είχαν κρέας στη διατροφή τους, πήραν μεγάλη χαρά διότι μπόρεσαν να ψήσουν στο σπίτι τους κάτι το οποίο είχαν να κάνουν χρόνια ή κάποια δεν το γνώρισαν ποτέ. Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς τα παιδιά για την πρωτοβουλία και τους καθηγητές για την σωστή καθοδήγηση των παιδιών αυτών. 

Ας γίνει λοιπόν παράδειγμα προς μίμηση η κίνηση αυτή των παιδιών του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας. Το καλοκαίρι έφτασε θα γίνουν πολλά πανηγύρια και πολλές εκδηλώσεις από διάφορους συλλόγους στο Δήμο μας και ίσως να περισσέψουν κάποια φαγητά. Εμείς δεχόμαστε με χαρά τέτοιες δωρεές και με σεβασμό θα τα μοιράσουμε σε οικογένειες που υποφέρουν από βιοποριστικά προβλήματα. Όποιοι λοιπόν ενδιαφέρονται για κάποια προσφορά μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του προγράμματος τα οποία είναι τα εξής: 2384022170- 2384022877 Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:00 μέχρι 15:00 

Με εκτίμηση εκ μέρους όλου του προσωπικού 

Η κοινωνική Λειτουργός του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας 

Νικολαϊδου Σοφία

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *