Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Όσοι δικαιούνται ή θέλουν να πάρουν το κοινωνικό μέρισμα πρέπει να υποβάλλουν την σχετική αίτηση μέσω του Taxisnet μέχρι την επόμενη Δευτέρα.

Ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κερκέρογλου είχε αναφέρει ότι η ημερομηνία που θα κλείσουν οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα δεν θα αλλάξει και θα μείνει ως έχει. Η ημερομηνία που προβλέπει η σχετική απόφαση είναι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι στιγμής δεν προβλέπεται η παράταση των αιτήσεων μέσω του Taxisnet.

Υπενθυμίζεται ότι τα κριτήρια διευρύνθηκαν με αποτέλεσμα περισσότεροι πολίτες να δικαιούνται να εισπράξουν το κοινωνικό μέρισμα. Επίσης έγινε γνωστό ότι δεν έχει ξεκινήσει ο έλεγχος των αιτήσεων από την ΓΓΠΣ με τα νέα κριτήρια αφού δεν έχει αποσταλεί εγκύκλιος που να γνωστοποιεί την νέα απόφαση για τα νέα διευρυμένα κριτήρια.


πηγη: thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *