Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

"Ημέρα Ανοιχτών Θυρών" από το Παράρτημα Έδεσσας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών

Στα πλαίσια της "Ημέρας Ανοιχτών Θυρών" σας προσκαλούμε την Τρίτη 17 / 6 / 2014 στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας (6μ.μ. - 9 μ.μ.). 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ενημερωθούν για τον διαφορετικό τρόπο μάθησης στα ΣΔΕ που στοχεύει στην βιωματική προσέγγιση της γνώσης και την ομαδοσυνεργατική μάθηση, να δουν δείγματα εργασιών των εκπαιδευομένων από τα Projects που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, καθώς επίσης και να ενημερωθούν για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες του σχολείου μας - έναν καινοτόμο θεσμό που περιλαμβάνει έναν σύμβουλο ψυχολόγο και έναν σύμβουλο σταδιοδρομίας για κάθε ΣΔΕ. 

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να αποκτήσουν Απολυτήριο Γυμνασίου, η διάρκεια της φοίτησης είναι 18 μήνες με τα μαθήματα να γίνονται απογευματινές ώρες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *