Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Βενιζέλος εναντίον σχολικών φυλάκων-Ούτε στο πεζοδρόμιο δεν τους άφησαν τα ΜΑΤ (video)

Επεισόδια μεταξύ των σχολικών φυλάκων και αστυνομικών σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Εξωτερικών, όπου από το πρωί οι σχολικοί φύλακες έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Σημειώνεται ότι στο υπουργείο ήταν προγραμματισμένη συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τους υπουργούς και τους υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ, που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Οι αστυνομικοί τους απώθησαν βίαια, παρότι οι σχολικοί φύλακες δεν έκλειναν δρόμο και διαμαρτύρονταν ειρηνικά στο πεζοδρόμιο. Χρησιμοποιώντας τις ασπίδες τους, τους έσπρωξαν και τους οδήγησαν μέχρι την οδό Σταδίου… Αξίζει να σημειωθεί ότι στη νέα ελληνική γλώσσα αυτής της κυβέρνησης της "δημοκρατίας", της "ανάπτυξης" και της "προόδου" και της ...κλωτσοπατινάδας, τα κατοχυρωμένα από το Σύνταγμα δικαιώματα, επιδέχονται ενός "προληπτικού περιορισμού"... όπως τον αποκαλούν.


Δείτε το video:




πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *