Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 18/6 στις 8 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


-Έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τη νέα μέθοδο αξιολόγησης του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών που προάγει ο Ν. 4250/2014.

-Διορισμός υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο έτους 2014.

-Επιβολή δικαιώματος βοσκής οικον. έτους 2014, για τη Δ.Ε. Έδεσσας.

-Επιβολή δικαιώματος βοσκής οικον. έτους 2014, για τη Δ.Ε. Βεγορίτιδας.

-Οικονομική επιχορήγηση στο Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία «ΕΥ ΖΗΝ».

-Μεταφορά Νηπιαγωγείου Άρνισσας από τον χώρο του Παιδικού Σταθμού Άρνισσας.

-Συζήτηση σχετικά με τη συνέχιση της χρηματοδότησης των Κ.Δ.Α.Π./ Κ.Δ.Α.Π. – Μ.Ε.Α. για την υλοποίηση του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής ζωής».


Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά.


Δήμος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *