Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ο φιλικός αγώνας της Εθνικής με αντίπαλο τη Νιγηρία (vid)

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετώπισε τα ξημερώματα τη Νιγηρία σε φιλική αναμέτρηση στο "PPL Park" της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 και στο δεύτερο τεστ προετοιμασίας
της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας που ξεκινά την επόμενη Πέμπτη (12 Ιουνίου). Ωστόσο, η εμφάνισή της ήταν βελτιωμένη σχετικά με το πρώτο τεστ, όπου έμεινε επίσης στη "λευκή" ισοπαλία με την Πορτογαλία το περασμένο Σάββατο. Επόμενο φιλικό παιχνίδι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 03:00, απέναντι στη Βολιβία και πάλι στις ΗΠΑ.

Ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε στον σημερινό αγώνα μια εντεκάδα αλλαγμένη κατά τα 10/11 σε σχέση με αυτή που παρέταξε κόντρα στους Πορτογάλους, με μοναδικό παίκτη που διατηρήθηκε στο βασικό σχήμα τον Κώστα Μανωλά. Στο δεύτερο μέρος βέβαια έγιναν αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα, μιας και το σύστημα και ο τρόπος παιχνιδιού της ελληνικής ομάδας παρέμεινε ίδιος. Οι διεθνείς μας δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, πέραν του τελευταίου καταιγιστικού 5λεπτου από τους Νιγηριανούς. Βέβαια δεν ήταν και αρκετά επικίνδυνοι προς την αντίπαλη εστία, δείχνοντας όμως εμφανώς βελτιωμένοι παραγωγικά στην πρώτη τους αναμέτρηση επί αμερικανικού εδάφους. Είχαν 2-3 σημαντικές φάσεις όπου θα μπορούσαν να πετύχουν γκολ, το οποίο παρόλα αυτά έλειψε και πάλι.

Αυτός που ξεχώρισε και πάλι ήταν ο Φετφαζίδης, όντας πολύ δραστήριος, με τις περισσότερες επιθετικές ενέργειες να ξεκινούν από τα πόδια του. Η ελληνική ομάδα πάρουσίασε πάντως και σε αυτόν τον φιλικό αγώνα το γνωστό της πρόσωπο με το οποίο την έχουμε συνηθίσει. Κλειστό παιχνίδι, σχετικά εύκολα το μηδέν στην άμυνα, αλλά όχι και πολλές φάσεις για να σκοράρει, αν και σήμερα ήταν σχετικά πιο επιθετική. Στα αξιοσημείωτα η παρουσία των Ελλήνων ομογενών στο γήπεδο. Μάλιστα πριν το ματς στήθηκε και γλέντι με την Καλομοίρα να τραγουδά τον εθνικό μας ύμνο, ενώ υπήρξαν και... σούβλες έξω από το γήπεδο.


Η σύνθεση της Ελλάδας:

Γλύκος (Καρνέζης 45΄), Μόρας, Μανωλάς, Βύντρα, Τζαβέλλας, Σάμαρης (Τζιόλης 60΄), Ταχτσίδης, Καραγκούνης (Κονέ 45΄), Φετφαζίδης (Σαμαράς 74΄), Χριστοδουλόπουλος (Σαλπιγγίδης 80΄), Γκέκας (Μήτρογλου 60΄)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *