Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: «Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ εξετάζει θετικά την παραχώρηση των κτιρίων του στο ΙΚΑ Έδεσσας»

Τα κτίρια του ΟΑΕΔ στην Έδεσσα επισκέφθηκε την Παρασκευή (11/07/2014) το κλιμάκιο του Οργανισμού προκειμένου να αποφασίσει για την παραχώρηση μέρους αυτών στο ΙΚΑ Έδεσσας.

Ύστερα από αίτημα του ΙΚΑ Έδεσσας, το οποίο είχε μεταφέρει ο κ. Σταμενίτης στον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ, η αντιπροσωπεία του Οργανισμού με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Παναγή Καρέλλα, βρέθηκε χθες στην Έδεσσα με σκοπό να διερευνήσει τους χώρους.

Ειδικότερα, η πρόταση προς τον ΟΑΕΔ ήταν να χρησιμοποιηθεί μέρος των κτιριακών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην κυριότητα του Οργανισμού ώστε να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζει το ΙΚΑ Έδεσσας.

Ο Αντιπρόεδρος κ. Καρέλλας από την πλευρά του σημείωσε ότι στη βάση της εξοικονόμησης του κόστους λειτουργίας και της συστέγασης των υπηρεσιών, το κλιμάκιο του ΟΑΕΔ θα καταθέσει την εισήγηση του στο Δ.Σ. του Οργανισμού και αφού γίνουν όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι (νομικό καθεστώς και καταλληλότητα κτιρίων), η Διοίκηση θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Από την πλευρά του ο κ. Σταμενίτης τόνισε ότι: «Η απόφαση του ΟΑΕΔ να εξετάσει το αίτημα για παραχώρηση μέρους των κτιριακών του εγκαταστάσεων είναι μια πολύ θετική εξέλιξη καθώς δίνει τη δυνατότητα να λυθούν προβλήματα που δημιουργούσαν εμπόδια τόσο στη συνολική λειτουργία του ΙΚΑ όσο όμως και στη λειτουργία του Κέντρου Απονομής Συντάξεων στην πόλη της Έδεσσας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η τελική απόφαση θα είναι θετική και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *