Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Σύλληψη για κλοπή και κλεπταποδοχή σε χωριό της Πέλλας

Συνελήφθησαν χτες το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, τρεις άντρες ηλικίας 30, 25 και 44 ετών, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, σε χωριό της Πέλλας, την 10.07.2014 το μεσημέρι, ο 29χρονος αφαίρεσε από αποθήκη 39χρονου λαμαρίνες και δύο μεταλλικά ντεπόζιτα αξίας 1.500 ευρώ περίπου.

Κατόπιν, ο ανωτέρω διέθεσε τα αφαιρεθέντα αντικείμενα σε μάντρα παλαιών σιδήρων ιδιοκτησίας των 25χρονου και 44χρονου.

Σε έρευνα της ανωτέρω μάντρας βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα μεταλλικά ντεπόζιτα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *