Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Πουλάει τα ακίνητά του ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για να ζήσει! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πωλητήριο στα ακίνητά του έχει βάλει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που δηλώνει πνιγμένος στα χρέη και για αυτό έβαλε αγγελία για οικόπεδα και διαμερίσματα, προκειμένου να βρει τον τρόπο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. 

Ένα ρετιρέ επιπλωμένο διαμέρισμα στην πλατεία Αριστοτέλους- του οποίου μέχρι χθες η αξία του ήταν 1,5 εκατ. ευρώ, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του- με εκπληκτική θέα στην πόλη και στη θάλασσα και δύο οικόπεδα -στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και το Νέο Ρύσιο- συμπεριλαμβάνονται στην ακίνητη περιουσία που έχει θέσει προς πώληση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής», ο πρώην νομάρχης αποφάσισε να «σκοτώσει» ένα οικόπεδο στον Εύοσμο καθώς και δύο ισόγεια καταστήματα με πατάρι και υπόγειο στο κέντρο της αγοράς. Εκεί όπου ο κ. Ψωμιάδης διατηρεί και τα γραφεία του κόμματός του (Πατρίδα) ενώ διαθέτει και άλλα διαμερίσματα τα οποία νοικιάζει. Στα παραπάνω πρέπει να προστεθούν και άλλα ακίνητα της οικογένειας στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη

Πάντως, απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι έβγαλε προς πώληση αυτά τα ακίνητα, όταν με ένα από αυτά μπορεί να πιάσει περισσότερα από 400.000 ευρώ, που φέρεται- όπως έχει πει ο ίδιος- να χρωστά στις τράπεζες.





Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *