Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

IALMOPIA LIVE: Δείτε το LIVE της δεύτερης μέρας του The Land of the Sheep στην Αριδαία [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Δείτε το LIVE της δεύτερης μέρας του The Land of the Sheep στην Αριδαία [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η 2η μέρα του 8ου The Land of the Sheep στην Αριδαία το Σάββατο (26/7). Ο κόσμος που γέμισε το μέρος ρόκαρε μαζί με τις μπάντες και έδωσαν όλοι ραντεβού για του χρόνου!


Έπαιξαν οι μπάντες:

Αμαρτωλοί Κήρυκες
Γουρούνια στο διάστημα
Pulse-R
Μαύρη Μαγιονέζα
APAX

Ποιο είναι όμως το "The Land Of The Sheep";

Ξεκίνησε έτσι απλά από μια ιδέα μερικών ανθρώπων που αγαπάνε τη μουσική και που θέλουν όλο αυτό να το μοιραστούν και να το διαδώσουν με τον δικό τους τρόπο. Βασική αρχή του πάρτι είναι ότι δεν έχει αρχή, αλλά ούτε και τέλος, η είσοδος είναι δωρεάν και το camping ελεύθερο. Το πάρτι γίνεται σε ιδιόκτητο χώρο έξω από την πόλη της Αριδαίας, δίπλα στις όχθες του Αλμωπαίου ποταμού.

Δεν διοργανώνεται από κανένα σύλλογο ούτε από κάτω από την Αιγίδα κανενός δήμου - νομαρχίας - εταιρείας κτλ. Οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους και για αυτούς που θέλουν να ακούσουν, αλλά και για αυτούς που θέλουν να παίξουν. Βοήθησαν και βοηθάνε πολλοί άνθρωποι γνωστοί και άγνωστοι για να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το πάρτι και να συνεχίσουμε εδώ και 8 χρόνια!

Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους είναι και τα ίδια τα συγκροτήματα, που ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδος, δίνοντας χρώμα και ήχους, καθώς και ο κόσμος που αγκάλιασε όλη αυτή την προσπάθεια και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ialmopia.gr


Δείτε πλάνα από το Live μέσα από την κάμερα του ialmopia:






Δείτε εικόνες μέσα από την κάμερα του ialmopia:


















































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *