Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Αλλαγή στα μηνύματα του Facebook!

Αλλαγή στα μηνύματα του Facebook

Το είχε ανακοινώσει και το περιμέναμε. Καλώς ή κακώς, τα μηνύματα στο Facebook δε θα προσφέρονται πλέον από την εφαρμογή του Facebook, αλλά από την ξεχωριστή εφαρμογή του, το Facebook Messenger. Το Messenger προσφέρει περισσότερες επιλογές από τον παραδοσιακό τρόπο αποστολής μηνυμάτων, αλλά για εσάς που τα θέλατε όλα σε μια εφαρμογή, δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Σύντομα η προσπάθεια αποστολής μηνύματος από την εφαρμογή του Facebook θα σας οδηγεί σε αναγκαστική λήψη του Facebook Messenger. Πως σας φαίνεται εσάς αυτή η αλλαγή; Χρησιμοποιείτε ήδη το Messenger; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.
 


πηγη: unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *