Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΣΙΝΕΜΑ: Η ταινία της εβδομάδας από το ialmopia.gr

Σε ένα απομονωμένο οικογενειακό ράντσο, κάπου στη μέση του αμερικάνικου πουθενά, ζει ο απρόβλεπτος κος T.S. Spivet με την οικογένειά του. 
Δεν πρόκειται για κάποιον μυστηριώδη τύπο, αλλά για ένα δεκάχρονο παιδί-θαύμα με εκπληκτική έφεση και αγάπη για την επιστήμη και τις εφευρέσεις. Η μητέρα του είναι μια φοβερά αδέξια νοικοκυρά που προτιμά να αφιερώνει τον χρόνο της εξερευνώντας την εκπληκτική μορφολογία των εντόμων, ενώ ο πατέρας του μοιάζει με καουμπόι βγαλμένο από το παρελθόν. Η ήρεμη ζωή των Spivet ανατρέπεται όταν ο μικρός T.S. μαθαίνει ότι έχει κερδίσει το βραβείο "Baird" για την μηχανή αέναης κίνησης που εφήυρε. Χωρίς να το αναφέρει στους γονείς του, ο μοναδικός κύριος Spivet αποφασίζει να φτιάξει τη βαλίτσα του και να ξεκινήσει ένα απίστευτο ταξίδι ζωής με προορισμό το ίδρυμα Smithsonian για να παραλάβει το βραβείο του.

The Young And Prodigious T.S. Spivet Ο Απρόβλεπτος κ. Σπίβετ - 2013

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ



Trailer
The Young And Prodigious T.S. Spivπρόβλεπτος κ. Σπίβετ - 2




πηγη:cinemanews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *