Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Kατεδαφίστηκε το ιστορικό ρολόι του Πειραιά (Σαν σήμερα 3/7)

1968 κατεδαφίστηκε το ιστορικό ρολόι του Πειραιά, σύμβολο της πόλης για πολλές δεκαετίες, που είχε κατασκευαστεί την περίοδο 1869-1883. Η κατεδάφισή του χαρακτηρίστηκε ως ασέβεια στην ιστορική μνήμη της πόλης.

1909 γεννήθηκε ο Σταύρος Νιάρχος, εφοπλιστής, βιομήχανος και συλλέκτης έργων τέχνης. Υπήρξε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ενώ η περιπετειώδης προσωπική ζωή του σημαδεύτηκε από τον θάνατο της γυναίκας του Ευγενίας Λιβανού αλλά και από τη "βεντέτα" του με τον μόνιμο ανταγωνιστή του Αριστοτέλη Ωνάση.

1988 Το αμερικανικό αντιτορπιλικό «Βενσέν» εκτοξεύει πύραυλο εναντίον ιρανικού επιβατικού αεροσκάφους, το οποίο εξέλαβε ως στρατιωτικό, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 290 επιβαίνοντες.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 3/7
 
1982Σε τελετή που πραγματοποιείται στο Maui της Hawaii, ο Ozzy Osbourne παντρεύεται την μάνατζερ του Sharon Arden. Τα πρώτα χρόνια του γάμου τους έκαναν και οι δύο υπερβολική χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, και δεν έλειπαν ποτέ τα προβλήματα. Σύμφωνα με την Sharon πολλές φορές "έπεφτε πολύ ξύλο μεταξύ τους" και τον Αύγουστο του 1989 ο Ozzy, υπό την επήρεια ναρκωτικών, προσπάθησε να την στραγγαλίσει. Παρόλα αυτά είναι ακόμη μαζί και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

1995Οι The Ramones κυκλοφορούν το 14ο και τελευταίο άλμπουμ τους με τίτλο "Adios Amigos". Μεταξύ των τραγουδιών υπήρχε και μια διασκευή στο τραγούδι του Tom Waits, "I Don't Want to Grow Up". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Making Monsters For My Friends", "It's Not For Me to Know" κ.α.


Αθλητισμός 3/7


3/7/2005 Ο 23χρονος Ελβετός Roger Federer γίνεται ο 4ος τενίστας στην ιστορία, μετά τους Fred Perry, Bjorn Borg και Pete Sampras, που κατακτά το Wimbledon για 3η συνεχόμενη χρονιά, όταν νικά στον τελικό τον Andy Roddick με 6-2, 7-6 (7-2), 6-4 σε 1 ώρα και 41 λεπτά

3/7/1999 Mετά 16 χρόνια (Ναντ, 1983) η Ιταλία κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket της Γαλλίας νικώντας στον τελικό την Ισπανία με 64-56. Τρίτη κατατάσσεται η Γιουγκοσλαβία και MVP της διοργάνωσης αναδεικνύεται ο Ιταλός Gregor Fucka

3/7/1978 Η 19χρονη Maribel Atienzar είναι η πρώτη ταυρομάχος που μεταπολεμικά κάνει την εμφάνισή της σε αρένα της Μαδρίτης και σκοτώνει δύο ταύρους βάρους 500 κιλών έκαστος ενώ αποθεώνεται από το πλήθος

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *