Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 8/8 τα Ζώδια!


Γενικά: Μερικές φορές η συντηρητικότητα (ως στάση ζωής) δεν είναι και τόσο μακριά από εσένα, γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράζεις τις φιλόδοξες τάσεις σου ή έρχεσαι πιο κοντά με άτομα που είναι ώριμα αλλά κυρίως -στο χώρο τους- επιτυχημένα. Απέφυγε τις συζητήσεις που μπορεί να πληγώσουν άτομα της οικογενείας σου.

Ερωτικά: Αμφισβητείς τα συναισθήματα ενός προσώπου και δεν αφήνεις να εξελιχθεί μια κατάσταση. Πιστεύεις ότι κάτι που δεν σε εκφράζει χρειάζεται να κοπεί από την ρίζα του και όχι να δίνεις ελπίδες. Πιθανόν ένας Αιγόκερως να σου αρέσει αλλά να είναι δύσκολο να μείνετε μαζί, αν έχετε διαφορές. Το Λιοντάρι θα έρθει πιο κοντά σου και πιθανόν να συμπληρώσει ο ένας τον άλλον.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες κινήσεις με στόχο την εξασφάλισή σου αλλά σίγουρα δεν είσαι ο εαυτός σου. Όμως χρειάζεται να δημιουργήσεις γύρω από εσένα ένα καλό όνομα για σε επιλέγουν πιο εύκολα. Πιθανόν να έχεις αναλάβει μια δουλειά που δεν σου αρέσει και κυρίως την βλέπεις ως κατώτερη των δυνατοτήτων σου, αλλά έχεις υποσχεθεί να την τελειώσεις και θα το κάνεις άμεσα. 




Γενικά: Έχεις αναλάβει υποχρεώσεις που μπορεί να σε εξασφαλίζουν μελλοντικά και να σε κάνουν να δέχεσαι με ευκολία κάποια άτομα, με τα οποία μπορεί να έχετε διαφορά επιπέδου, όμως εσύ νιώθεις ισοτιμία. Η κοινωνική σου ταυτότητα πιθανόν να είναι ενισχυμένη γιατί θα συναντήσεις πρόσωπα που σου ανεβάζουν την ποιότητα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σου αλλάξει την διάθεση, γιατί μπορεί να συναντήσεις άτομα από την οικογένειά σου.

Ερωτικά: Η σχέση με Αιγόκερω είναι καλή και κυρίως σε βοηθάει να πατάς στα πόδια σου πολύ δυνατά. Μπορεί να θέλεις να είσαι περισσότερο στο σπίτι σου ή στο χώρο που είσαι διακοπές, αποφεύγοντας τις πολλές μετακινήσεις. Αν είσαι με Δίδυμο ή Τοξότη θα νιώθει δυσαρέσκεια, οπότε προσπάθησε να τα συμβιβάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι για να γίνουν πράγματα θα χρειαστεί να ακουμπήσεις πάνω σε άλλα άτομα και αυτό σε βάζει σε διαδικασία εξάρτησης. Αυτό γίνεται χωρίς να το θέλεις, πιστεύεις όμως ότι δεν μπορείς να το αποφύγεις. Σήμερα, τουλάχιστον, θα δεις κάποιες προσπάθειές σου να πλησιάζουν στην επιτυχία.




Γενικά: Υπάρχει μια γενική συγκράτηση που σε δεσμεύει, γιατί πιθανόν να αναγκαστείς να δώσεις τον λόγο σου σε πρόσωπα που θεωρείς ότι έχουν κάποιο κύρος. Η μοναδικότητα με την οποία έχεις προσεγγίσει ένα θέμα που σε απασχόλησε ιδιαίτερα, θα σου δώσει μια πρωτιά - αρκεί να βρεις τρόπο να σταθεροποιήσεις την έκβασή του.

Ερωτικά: Αναβάλλεις όλο και περισσότερο να πεις το «ναι» σε έναν Αιγόκερω, γιατί βλέπεις ότι μπορεί να υπάρχει πίεση από την πλευρά του. Αυτή την περίοδο έχεις ανάγκη να απολαύσεις την ελευθερία σου και δεν θέλεις με κανένα τρόπο να δεσμευτείς. Το να μιλήσεις πρώτα θα σε βοηθήσει να προσδιορίσεις τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις, ή αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες τυπικές διαδικασίες σε βάζουν να οργανωθείς περισσότερο και να βάλεις τα πράγματα σε μια θέση. Με βάση τη δική σου εμπειρία, την όλη αυτή διαδικασία δεν την βρίσκεις καθόλου εύκολη, όμως πιθανόν να μην μπορείς να την αποφύγεις.




Γενικά: Έχεις κάποιες αντιστάσεις, αλλά θα καμφθούν με την επέμβαση των πολύ δικών σου ατόμων. Γενικά θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να πάρεις τα εύσημα από τους άλλους. Δεν σου αρέσει να σε σχολιάζουν, γι' αυτό θα δείξεις ένα εαυτό που μπορεί να μην είσαι εσύ απόλυτα.

Ερωτικά: Αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις όλες τις ανάγκες του/της συντρόφου σου και να λειτουργήσεις με τα «πρέπει» γιατί μέσα στη σχέση σας νιώθεις περισσότερο ότι αξίζεις. Δεν θέλεις να δίνεις δικαιώματα γιατί μπορεί να κριθείς αυστηρά από τον Αιγόκερω ή το περιβάλλον του ατόμου με το οποίο είστε μαζί. Παρόλα αυτά προσπαθείς να δώσεις ό,τι μπορείς - ακόμα και στον Κριό που βλέπεις ότι έχετε μεγάλες διαφορές αυτή την περίοδο.

Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με την εξουσία ή με πρόσωπα που κατά την γνώμη σου έχουν κύρος και δύναμη. Υπάρχει μια... ιεροτελεστία σε μια υπόθεση που θέλεις οπωσδήποτε να πετύχει, για αυτό δεν πρέπει να την αποφύγεις. Είσαι σε μια περίοδο που μοιράζεις πιο εύκολα τα χρήματά σου, γιατί νιώθεις ότι διαθέτεις την ικανότητα να κερδίσεις περισσότερα.




Γενικά: Η τυπική υποχρέωση απέναντι σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σου θα σε σπρώξει να δουλέψεις ακόμα περισσότερο για την φήμη σου και την αξιοπρέπειά σου. Οι αρχές σου μπορεί να σε πιέζουν αυτή την περίοδο και να κάνεις ότι μπορείς για ένα γηραιότερο άτομο.

Ερωτικά: Δεν νιώθεις τόσο έντονα την ερωτική σου ζωή, γιατί σε έχουν περιτριγυρίσει διάφορες υποχρεώσεις που δεν είναι εύκολο να τις παραμελήσεις. Παρόλα αυτά δικαιώνεσαι σε μια επιλογή, γιατί είναι συνέχεια δίπλα σου. Η σχέση με Αιγόκερω μπορεί να είναι κάπως δύσκολη και βαριά, αλλά σου ανεβάζει τον πήχη ψηλά στην δουλειά σου και γενικά στο prestige σου, οπότε υπάρχει περίπτωση να την αποδεχτείς όπως είναι.

Οικονομικά & Καριέρα: Είναι μια περίοδος που ότι και να κάνεις όλο και κάτι καλό θα προκύψει, γιατί η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη. Μπορεί να σκέφτεσαι ότι μόνο μεγαλόπνοα σχέδια σου ταιριάζουν και να μην αφήνεις τον εαυτόν σου να κάνει καθημερινά μικρά, απλά βήματα. Καλύτερα να βαδίζεις λίγο πιο συντηρητικά, για να μπορείς να δεις τον τρόπο που θα οργανώσεις τα αυριανά σχέδιά σου.




Γενικά: Έχεις προοπτικές να περάσεις καλά γιατί γύρω σου όλα θα είναι οργανωμένα αλλά και με ένα τρόπο θα αποδεικνύουν την αξία σου. Οπότε αυτό θα σου αρέσει πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Θέματα προσωπικής οργάνωσης αλλά και συγκεκριμένες θεραπείες που αφορούν δέρμα, μαλλιά ή νύχια θα σε απασχολήσουν πολύ περισσότερο σήμερα.

Ερωτικά: Έχεις κάνει όλα όσα πρέπει για να περάσεις καλά και να ακούσεις και ένα καλό λόγο. Ο Αιγόκερως θα είναι πολύ κοντά σο. Άσχετα που μπορεί να έχεις κάποιες απαιτήσεις, εσύ, με τον τρόπο σου μπορεί να τον βάλεις στην θέση του. Ο Υδροχόος κάνει κάποιες απόπειρες να σου δείξει το φιλικό του πρόσωπο αλλά μπορεί να αποφεύγει να έρθει πολύ κοντά σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις καλύψει με κάποιο τρόπο τα νώτα σου και αυτό σε φέρνει σε διαδικασίες πολύ δημιουργικές, γιατί νιώθεις ότι μόλις τα έχεις καταφέρει. Πιθανόν να μην σου αρέσει καθόλου μια συνεργασία: μπορεί ξαφνικά να «χαλάσει» γιατί θα σου βγάλει παράλογες απαιτήσεις, αλλά τουλάχιστον θα πάρεις τα κατάλληλα μέτρα.




Γενικά: Νιώθεις ότι είσαι υπόλογος/η σε καταστάσεις κοινωνικές ή οικογενειακές ή ακόμα και μέσα σε παρέες που έρχεσαι κοντά μόνο από τυπικές-κοινωνικές διαδικασίες και όχι από την αληθινή ανάγκη για παρέα. Όμως παρόλο που νιώθεις ότι μπορεί να είσαι εκτός ουσίας, τελικά αν το ψάξεις βαθιά θα δεις ότι αποκτάς μια πολύ συγκεκριμένη εμπειρία που σε προχωράει σαν άτομο πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζεις.

Ερωτικά: Η σχέση με Αιγόκερω μπορεί να βρίσκεται σε μια απόσταση γιατί δεν θέλεις να θεωρήσεις ότι θα έρθετε πιο κοντά αν δεν δείξει κατανόηση για την δική σου την προσωπικότητα. Παρόλο αυτά σε έλκει για να τον κερδίσεις, γιατί έχει κάτι πάνω του που θεωρείς ακαταμάχητο. Το Λιοντάρι κάνει πολλά πράγματα για να σε κερδίσει. Στο χέρι σου είναι να φερθείς ανάλογα.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν αρκετές επαφές και η επικοινωνία με αξιόλογα πρόσωπα σε βάζει να σκεφτείς ότι μπορεί να καταφέρεις κάτι παραπάνω αν ακολουθήσεις την πεπατημένη, διαδικασία την οποία όμως δεν θέλεις και πάρα πολύ, γιατί νιώθεις ότι σε καταπιέζει. Χρειάζεται όμως κάποια στιγμή να σοβαρευτείς για μην να χάσεις τον χρόνο που κινείται υπέρ σου.




Γενικά: Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που νιώθεις ότι σε βαραίνουν γιατί χρειάζεται να αποφύγεις την ανεμελιά και να λειτουργήσεις πιο πολύ με την λογική. Το εγώ σου πιθανόν να είναι αρκετά οξυμένο και να θεωρείς ότι όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από εσένα.

Ερωτικά: Προσπαθείς να κάνεις την παρουσία σου απαραίτητη γιατί θέλεις με τον τρόπο σου να επιβληθείς ή να κυριαρχήσεις στην προσωπική σου ιστορία. Έχεις την μοναδικότητα την δύναμης του Άρη αυτή την περίοδο και μπορεί να κάνεις και κάποιες υπερβολές. Καλό είναι να αντιλαμβάνεσαι και τα θέλω του άλλου για να περάσεις καλά.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να συντονίζεις όσο καλύτερα μπορείς όλες σου τις κινήσεις και βάζεις επιτέλους σε μια τάξη όλες τις σκέψεις σου, αλλά και τις επιθυμίες σου που έχουν να κάνουν με σχέδια μελλοντικά. 




Γενικά: Κάποιες υποχρεώσεις σε κάνουν περισσότερο προσεκτικό/ή και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Αν ετοιμάζεσαι για ταξίδι θα οργανώσεις πολύ περισσότερο όλα σου τα πράγματα και θα έχεις ένα συντηρητισμό ή μια λιτότητα στις κινήσεις σου που άλλες φορές δεν είχες. Κάποιες επαφές με άτομα που πιθανόν να έχουν σχέση με την εξουσία ή με ισχυρή κοινωνική δράση θα σε προσκαλέσουν για μια βόλτα ή ένα γεύμα με πολύ σοβαρές προοπτικές.

Ερωτικά: Ενώ η διάθεσή σου είναι αρκετά πρακτική και λογική, η καρδιά σου πετάει και πάει ψηλά χωρίς όμως να έχεις εκείνη την αισιοδοξία που είχες άλλες φορές. Κρατάς την ζήλεια σου υπό έλεγχο και μπορεί να σε φάει κατά κάποιο τρόπο το μεράκι για έναν Καρκίνο αλλά για να μην εκτεθείς δεν θα το δείξεις. Ένα άτομο που βρίσκεται στο παρασκήνιο μπορεί να εμφανιστεί και να υπάρξει μεταξύ σας μια τυπική συμπεριφορά.

Οικονομικά & Καριέρα: Οι διαθέσεις σου είναι πολύ συγκρατημένες και υπολογισμένες. Προτιμάς να παραμένεις σε μια κατάσταση συντηρητική. Το ζητούμενο για σένα είναι να μην παραδώσεις την δύναμή σου και να προχωρήσεις στα υπάρχοντα σχέδια σου.




Γενικά: Κάνεις κινήσεις πολύ ιδιαίτερες και αυτό θα σου φέρει μια πολύ σημαντική ενέργεια η οποία πιθανόν να σε απογειώσει. Η διατήρηση μιας καλής κατάστασης αυτή την στιγμή δεν είναι εύκολη και μάλλον αυτή την εποχή έχεις βάλει ψηλά τον πήχη. Να προσέξεις πάντως να μην εξαντλείσαι, γιατί έχεις μεγάλη σωματική δύναμη και δεν καταλαβαίνεις πότε πρέπει να σταματήσεις.

Ερωτικά: Αναλαμβάνεις κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε βάλουν στη διαδικασία του ξεκαθαρίσματος. Την γνώμη σου την λες πολύ πιο εύκολα, γι' αυτό θα δείξεις μια μεγαλύτερη ευκολία για επικοινωνία. Το Λιοντάρι μπορεί πάλι να σε θέλει αλλά κάποιος πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα... Και ο Καρκίνος θέλει να είναι μαζί σου πιο σοβαρά, αλλά δεν είναι πολύ εύκολο να μπείτε στην τελική ευθεία.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να κρατήσεις τις προσωπικές σου θέσεις και να βάλεις βέτο για να μην ξεπεράσεις κάποια όρια. Πάντως το βλέπεις ότι είναι αναγκαίο να είσαι στο επίκεντρο και, παρόλο που δεν σου αρέσει, οι συνθήκες σε στρέφουν προς τα εκεί.




Γενικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες κινήσεις με ένα άτομο από την οικογένεια σου ή όχι. Πιθανόν να νιώθεις ότι είσαι σε θέση ευαισθησίας και αυτό να σε κάνει να υποχωρείς γιατί θέλεις να εξασφαλίσεις τον εαυτό σου. Γενικά θα κλειστείς στον εαυτό σου, έστω και για λίγο, γιατί έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις.

Ερωτικά: Δοκιμάζεσαι για μια ακόμα φορά, γιατί βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα. Βιώνεις μόνιμη ένταση: παρόλο που το πεδίο των στενών σχέσεών σου έχει πάρει μια καινούργια, καλύτερη μορφή, η θετική αυτή αλλαγή δεν είναι ακόμα ικανή να σε κάνει να ξεπεράσεις κάποια τραύματα του παρελθόντος. Χρειάζεσαι κάπως να ηρεμήσεις και να μην κτυπάς τον εαυτόν σου με ενοχές. Η κρυφή σχέση με ένα Ταύρο ή Σκορπιό σου δημιουργεί μεγάλο πάθος. Πιθανόν σήμερα να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από όλους και όλα.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς κάτι καλύτερο για αυτό έχεις στραφεί σε συνεργασίες που θα σου δώσουν μια νέα ευκαιρία. Υπάρχει όμως ένα κομμάτι παρασκηνίου, το οποίο μπορεί να το δημιουργεί ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή ένας Καρκίνος.





Γενικά: Βάζεις τα πράγματα στην θέση τους και αυτό σου δημιουργεί μια ήρεμη αισιοδοξία, γιατί μπορείς να κινηθείς με άνεση και μεγαλύτερη ευκολία. Πιθανόν να βρεις κάποια άτομα που θα έχετε κοινές ιδέες και κοινά ενδιαφέροντα.

Ερωτικά: Μπορείς και βάζεις τα συναισθήματά σου σε μια τάξη και από εκεί και μετά θα έχεις καλύτερη επικοινωνία και μεγαλύτερη ευκολία στο να λύσεις όλα σου τα πρακτικά θέματα για να περάσεις καλά. Ο Δίδυμος μπορεί να χρειαστεί ένα όριο γιατί μερικές φορές ξεφεύγει.

Οικονομικά & Καριέρα: Η συνεργασία με πρόσωπα που έχουν εξουσία θα σε βοηθήσει να σταθείς πιο δυναμικά σε μια δουλειά για την οποία έχεις προσπαθήσει πολύ. Το καλό είναι ότι δεν θα ξεφύγουν από τα χέρια σου οι καταστάσεις, γιατί έχεις αυτοκυριαρχία.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *