Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινάει ο ιστορικός Εδεσσαϊκός

Με όνειρα και φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος ξεκινάει αύριο Παρασκευή στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας η προετοιμασία του Εδεσσαϊκού υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Μεσημερλή.


Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. των Τριαινοφόρων καλούν τον φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στην ομάδα, ώστε να υπάρξουν επιτυχίες αλλά και να ζήσουν στιγμές του παρελθόντος.

Ήδη ανανέωσαν ο Μάκης Καρυπίδης και το βαρύ πυροβολικό Δημήτρης Λαφαζανίδης, ενώ όπως δήλωσε ο Μιχάλης Τσέπτιμπης η ενίσχυση για την ομάδα των καταρρακτών δεν σταματά εδώ αλλά θα υπάρξει και συνέχεια.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *