Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ο Ηλίας Στόικος στον Ηρακλή Γαρεφείου

Σήμερα το πρωί μέλη της διοίκησης του Ηρακλή Γαρεφείου ήρθαν σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Εθνικού Αριδαίας για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Στόικου από την ομάδα της Αριδαίας σε αυτήν του Γαρεφείου. 

Η ακριτική ομάδα έψαχνε εδώ και καιρό πυρετωδώς και με απόλυτη μυστικότητα τον παίχτη που θα πλαισιώσει του ήδη υπάρχοντες αμυντικούς και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις κατάφερε να βρει την χρυσή τομή και να κάνει το deal. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας έχει και ο ίδιος ο παίχτης καθώς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίχτης του Γηραιού ανέφερε πως ήταν επιθυμία του να αγωνιστεί στο Γαρέφι λόγω του πάθους και της ιδιοσυγκρασίας που έχει η ομάδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας στο επίσημο blog αναφέρει:

‘’Ο Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΊΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Στόικο από τον Εθνικό Αριδαίας , τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και τίτλους!!! ’’


Σύντομα αναμένονται εξελίξεις με το θέμα προπονητή καθώς και με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.




iraklisgarefioy.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *