Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Υψηλοί στόχοι στον Εθνικό Γιαννιτσών

Με υψηλούς στόχους ξεκίνησε πριν μερικές μέρες η ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών, που κράτησε στον πάγκο της τον Φώτη Μητσάκη.

ο Παλαίμαχος άσος πολλών ομάδων Φώτης Μητσάκης και νυν προπονητής της ομάδος δήλωσε μεταξύ άλλων στις www.matiespellas.gr " Φέτος πιστεύω ότι δημιουργούμε μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε αξιόλογους ποδοσφαιριστές και σκοπός μας είναι το καλό ποδόσφαιρο και η διεκδίκηση των 2 στόχων, το κύπελλο Πέλλας και το πρωτάθλημα της Α´1. Έχουμε μια πολύ καλή διοίκηση που είναι κοντά μας και παίκτες που έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα"


Γιώργος Χατζηχρήστος
www.matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *