Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Νέα χρονιά, νέες ελπίδες στον Ηρακλή Γαρεφείου

Μια νέα χρονιά γεμάτη θέληση και ενθουσιασμό για τον Ηρακλή Γαρεφείου έχει ξεκινήσει ήδη.

Νέα παιδιά με όρεξη και πάθος για το καλό του συλλόγου έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια ανασύνταξης του Γηραιού ούτος ώστε να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα πιο δυνατός και πιο ισχυρός σε σχέση με τις τελευταίες του χρονιές.

Η ομάδα θα βασιστεί στα δικά της κυρίως παιδιά καθώς οικονομική βοήθεια είναι δύσκολο να βρεθεί αλλά θα γίνουν και κάποιες προσθήκες που μπορεί να σηκώσει το μπάτζετ του συλλόγου.

Η νέα διοίκηση θέλει να περάσει στους παίχτες και στους φίλους της ομάδας μια νέα φιλοσοφία και η προσπάθεια αναμένεται να είναι μεγάλη και δύσκολη. Στόχος είναι πέραν του να αναδειχτούν νέα ταλέντα και η αλλαγή φιλοσοφίας. Πειθαρχία και ομαδικό πνεύμα είναι οι κύριοι στόχοι του συλλόγου.

Οι αλλαγές δεν είναι μόνο αυτές καθώς μέρα με την μέρα ανακοινώνεται και κάτι νέο.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά , 2 παίχτες ενσωματώθηκαν στο ράστερ του Ηρακλή. Πρόκειται για δύο δικά του παιδιά , τον δυναμικό αμυντικό Μάρκου Χρίστο που έμεινε ελεύθερος από την Όρμα και τον Μάρκου Ιωάννη ο οποίος πέρση αγωνίστηκε με επιτυχία στο Λυκόστομο. Παρελθόν αποτελεί ο Παρασκευόπουλος Γιώργος (Ντασάεφ) καθώς αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μίσκου Δημήτριου(Δαμανάκη) ο οποίος συζητά την επιστροφή του στην ομάδα του χωριού του Ακρίτα Σωσάνδρας.

Μεγάλη επιτυχία θεωρείται η ανανέωση για ακόμα έναν χρόνο του Χρίστου Χριστίδη , καθώς την περασμένη χρονιά ήταν από τους καλύτερους και σταθερότερους παίχτες του Ηρακλή.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα προπονητή με πολλά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι. Οι υπεύθυνοι της ομάδας που έχουν αναλάβει την καυτή αυτή πατάτα δουλεύουν ολημερίς προκειμένου να κλείσει όσο πιο σύντομα αυτό το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος να σημειώσουμε πως η πνοή ανανέωσης της ομάδας έφερε και νέο σήμα. Ένα νέο έμβλημα για τον Ηρακλή Γαρεφείου που θα το τιμάν οι παίχτες του σε κάθε αγώνα....

Το σήμα θα παρουσιαστεί επίσημα σε εκδήλωση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες….

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν......

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *