Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Εμπλοκή Αρβανιτίδη στον Άρη;

Ο κύκλος του Γιώργου Αρβανιτίδη στην ΠΑΕ Βέροια μπορεί να έκλεισε στην θέση του προέδρου και μεγαλομετόχου της, ωστόσο όπως υποστήριξε στο Sport24.gr δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να ανοίξει ο νέος στην ΠΑΕ Άρης.

Μπορεί ο κύκλος του Γιώργου Αρβανιτίδη στην θέση του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βέροια να έκλεισε την Τετάρτη, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Sport24.gr, δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να ανοίξει ο νέος στην ΠΑΕ Άρης.


Ήδη η πρώτη κρούση έγινε σήμερα όπως υποστήριξε μιλώντας στο Sport24.gr χωρίς ωστόσο να θέλησε να ανοίξει περαιτέρω τα χαρτιά του αλλά και χωρίς να είναι αρνητικός.

"Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Όλα είναι ρευστά. Όλα είναι πιθανά", τόνισε αρχικά και χωρίς άρνηση στο ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΠΑΕ Άρης ο Γιώργος Αρβανιτίδης και δεν έμεινε εκεί.

"Έγινε μία κουβέντα", για να διευκρινίσει: "Σήμερα", χωρίς να αποκαλύψει από ποιον δέχθηκε προ ωρών την κρούση και πρόσθεσε: "Ο Άρης είναι ομάδα Super League". Με τον κ. Αρβανιτίδη να κατέληξε: "Θα πρέπει όμως να καθαρίσουμε το ένα τραπέζι και να πάμε στο επόμενο (σ.σ. εννοώντας αυτό της Βέροιας και του Άρη). Τίποτα περισσότερο".

Το σενάριο της εμπλοκής του Γιώργου Αρβανιτίδη στα κοινά της ΠΑΕ Άρης είναι αλήθεια ότι ακουγόταν το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώθηκε σήμερα δια στόματός του. Λίγες μόλις ώρες μετά την αποχώρησή του από τα κοινά της ΠΑΕ Βέροια μετά από 10 χρόνια.
 


Πηγή: Sport24

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *