Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα Ποδηλατάδα από τους Almopistas και τους Φίλους Ποδηλάτου Αριδαίας - Με την υποστήριξη του ialmopia.gr

Νέα Ποδηλατάδα από τους Almopistas και τους Φίλους Ποδηλάτου Αριδαίας - Με την υποστήριξη του ialmopia.gr

Αφού η βόλτα της προηγούμενης εβδομάδας σας φάνηκε μικρή, αυτή τη φορά οι Φίλοι Ποδηλάτου Αριδαίας παρέα με τους Almopistas θα πάρουν τα ποδήλατα τους και θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Αριδαία - Τσάκοι - Μεγαπλάτανος - Μοναστηράκι. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από κηδεμόνα. Ελπίζουμε ο καιρός να μας κάνει τη χάρη. Σε περίπτωση βροχής, φυσικά αναβάλλεται η δραστηριότητα.


Ελάτε με τα ποδήλατα σας και νερά στο Δημαρχείο, Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα.
 
 
Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα ialmopia.gr στηρίζει και θα είναι κοντά στα παιδιά από την περιοχή μας που αγαπάνε τις αθλητικές δραστηριότητες και κυρίως δίνουν κίνητρα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν έντονα και να αγαπήσουν τον αθλητισμό μέσα από τον τόπο μας.


Με την υποστήριξη του ialmopia.gr
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *