Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Το ialmopia.gr με την κινητή μονάδα ιατρικών επισκέψεων (κέντρο Unesco) για τα παιδιά της Αλμωπίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Το ialmopia.gr με την κινητή μονάδα ιατρικών επισκέψεων (κέντρο Unesco) για τα παιδιά της Αλμωπίας! [ΕΙΚΟΝΕΣ]



Το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες διοργάνωσε την Πέμπτη 25/09/2014 και ώρα 10.30 π.μ. Ενημερωτική Ημερίδα στην κεντρική πλατεία Αριδαίας με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το έργο «EARLY CHILDHOOD CARE – Παροχή Εναλλακτικών Προσχολικών Υπηρεσιών».

Στόχος του έργου ήταν η εκπαίδευση των γονέων και η παροχή προληπτικών ιατρικών εξετάσεων σε παιδιά 0 έως 12 ετών που κατοικούν σε απομονωμένες και αγροτικές περιοχές.

Το ialmopia.gr επισκέφτηκε την Πέμπτη το πρωί και συνομίλησε με τους υπευθύνους σχετικά με την ενημέρωση και πραγματοποίηση του κοινού.


Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:






































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *