Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Δημάρχου Αλμωπίας Δημητρίου Μπίνου με τη Διευθύντρια του ΚΈΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Αριδαίας κ. Στέλλα Φωτοπούλου

Συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Αλμωπίας με τη διευθύντρια του ΚΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κ. Στέλλα Φωτοπούλου είχε ο δήμαρχος. 
 
Συζητήθηκε η δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στην Αριδαία. Επίσης η κ. Φωτοπούλου έκανε λόγο για τα δύο χαλασμένα ασθενοφόρα και την ενίσχυση του ΚΥ με γενικούς γιατρούς. Συμφώνησαν στην κάλυψη με γιατρούς των περιφερειακών ιατρείων Λουτρακίου και Θεοδωρακίου. 
 
Ακόμα συμφώνησαν πως είναι παράλογο το ΚΥ Αριδαίας να καλύπτει το 80% τις εφημερίες του ΚΥ Αρνισσας και οι παιδίατροι του να απασχολούνται συχνά στο νοσοκομείο της Έδεσσας. Συζήτησαν και για τη συντήρηση του κτιρίου για να γίνει λειτουργικότερο. Συμφώνησαν να επισκεφτεί κλιμάκιο την 3 ΔΥΠΕ για να θέσει όλα αυτά τα ζητήματα.
 
 Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να φέρει το θέμα λειτουργίας του ΚΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο και υποσχέθηκε να αγωνιστεί για όλα αυτά τα ζητήματα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *