Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΠΑΠ Πλαταμώνα 54-66. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ]

Την πρώτη της ήττα για φέτος στο πρωτάθλημα της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ γνώρισε χθες η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας.



Τίποτα δεν πήγε καλά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με το τελικό σκορ 54-66 να μην τους αφήνει και πολλά περιθώρια δικαιολογιών. Το παιχνίδι κρίθηκε στα πολλά χαμένα σουτ των γηπεδούχων και στα επιθετικά ριμπάουντ των παικτών της Κατερίνης, οι οποίοι μέσα στην ρακέτα έμοιαζαν ανίκητοι, ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν σε κανένα χρονικό σημείο να σπάσουν την άμυνα ζώνης του αντιπάλου.

Σημαντική και καθοριστική για την έκβαση του αγώνα η απουσία του Δ. Αρβανιτάκη καθώς δεν αγωνίστηκε στον αγώνα, ενώ ξεχώρισε ο Κ. Τριανταφύλλου.

Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:



Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:





































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *