Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 10/11 τα Ζώδια!


Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση ευαίσθητη γιατί βλέπεις ότι θέλεις να βοηθήσεις με τον τρόπο σου τα άτομα που είναι στην οικογένεια σου ή κάποιους φίλους που τους νιώθεις πολύ κοντά σου.
Ερωτικά: Η συναισθηματική παρόρμηση είναι αυτή που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ έντονα τις ευαισθησίες του άλλου ατόμου. Βέβαια μπορεί να μην δικαιολογείς τα πάντα γιατί κατά κάποιο τρόπο έχεις κουραστεί να γίνονται λάθη που να τα επωμίζεσαι εσύ. Η κόντρα από την άλλη με τον Αιγόκερω και τα δικαιώματα που μπορεί να έχει πάρει, χωρίς να του τα έχει δώσει κανένας, ίσως να οφείλονται στην εντύπωση που έχει ότι σε βοηθάει και στα επαγγελματικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιβαρύνεσαι με κάποιες έξτρα υποχρεώσεις χωρίς όμως να σου αρέσει, γιατί μπορεί να έχεις θυμό με μια αδικία ή παραγκώνιση που γίνεται στο πρόσωπο σου.




Γενικά: Εσύ γενικά είσαι άτομο του φιλότιμου. Για αυτό όταν σε φέρει κάποιος μπροστά σε αυτό μπορεί να υποχωρήσεις σε όλα τα θέματα ακόμα και δίκιο να έχεις. Σήμερα όμως θα προσπαθήσεις να προστατέψεις τον εαυτό σου και να του δώσεις μια μεγαλύτερη κάλυψη σε αυτά που σε απασχολούν, από οικογενειακά μέχρι και προσωπικά.
Ερωτικά: Η ήρεμη δύναμη μερικές φορές κερδίζει πολύ περισσότερο από τις τρανταχτές συμπεριφορές και σήμερα θα κερδίσεις την τρυφερότητα και την ηρεμία ενός Καρκίνου που με τον τρόπο του σου δείχνει ότι θέλει να είναι μαζί σου και να σε προστατεύει. Με τον Σκορπιό μπορεί να υπάρξει ηρεμία γιατί δεν θα υπάρχει τόσο έντονη διεκδίκηση από την πλευρά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να νοικοκυρέψεις τα χαρτιά σου και όλες τις υποθέσεις που αυτήν τη στιγμή σε παιδεύουν και πρέπει με κάθε τρόπο να τις βάλεις σε μια τάξη. Το θέμα των χαρτιών για το ακίνητο που τρέχεις και θέλεις να εκμεταλλευτείς οικονομικά θα το λύσεις από σήμερα και μετά γιατί θα δείξεις την μεγαλύτερη επιμέλεια.




Γενικά: Θέλεις να βαδίσεις πάνω στα θέλω των ενστίκτων σου για αυτό μπορεί να βρεθείς να ζητάς όλες σου οι επιθυμίες σου να γίνουν πραγματικότητα και κυρίως για το σπίτι σου ή πιθανόν για κάτι που φτιάχνεις και το θεωρείς το δικό σου καταφύγιο. Πάντως μια οικογενειακή συγκέντρωση μπορεί να σε κρατήσει μέσα. Τα ψυχοσωματικά σου αυτή την περίοδο μπορεί να βγουν σε ευαισθησία στο έντερο.
Ερωτικά: Υπάρχει έντονη σεξουαλική έλξη με έναν Αιγόκερω και για αυτό θα προσπαθήσεις με τον τρόπο σου για να μην καρφωθείς και να έρθεις κοντά του μέσα από άλλα ενδιαφέρονται για να γνωριστείς καλύτερα μαζί του. Με τον Ιχθύ θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες γιατί θα έχετε από κοινού ευαισθησία που θα σας φέρει πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι δύσκολη η καθημερινότητά σου γιατί σηκώνεις κάποιες ευθύνες στους ώμους σου που δεν σου αρέσουν και πολύ γιατί ό, τι κάνεις χρειάζεται να το ελέγχεις αλλά και συγκεκριμένη έρευνα που με τον τρόπο που την κάνεις νιώθεις ότι καταπιέζεσαι.




Γενικά: Αναγνωρίζεις περισσότερο τις προσωπικές σου ανάγκες και προσπαθείς να εξευμενίσεις τον εαυτό σου που μπορεί να νιώθει θυμό γιατί ασχολείσαι συνέχεια με τους άλλους. Σίγουρα θα υπάρξει κόντρα με κοντινά σου πρόσωπα που μπορεί να σε κατηγορήσουν ότι δε δίνεις σημασία στις ανάγκες τους, παρά μόνο στο εαυτό σου.
Ερωτικά: Μην αφήνεις τις φιλοδοξίες σου να σε παρασύρουν σε σχέσεις με λάθος άτομα και κυρίως με ένα που μπορεί να μην νιώθει και πολλά για σένα και το μόνο που έχει είναι η καταξίωση στον χώρο του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευαισθησίες που δεν μπορείς να κρύψεις. Αυτό πιθανόν να είναι το εφαλτήριο για να κατακριθείς αλλά δεν σε νοιάζει γιατί θα είσαι ο εαυτός σου. Η ανταγωνιστική σχέση με Αιγόκερω θα σε βάλει σε μια διαδικασία να ψαχτείς περισσότερο και να δεις τελικά τι είναι αυτό που σου λείπει για να το αναπληρώσεις.




Γενικά: Κινείσαι πολύ ήσυχα γιατί δεν θέλεις να βγεις προς τα έξω, αν δεν έχεις κάτι να πεις ή να δώσεις, οπότε προτιμάς την ηρεμία σου. Αν το καταλαβαίνεις αυτό, σημαίνει ότι έχεις κάνει σοβαρά βήματα στην αυτογνωσία. Από την άλλη μπορεί να νιώθεις αδιαθεσία ή στομαχική ευαισθησία. Μείωσε τα λιπαρά και την άσχημη διατροφή.
Ερωτικά: Το νοσταλγικό κλίμα που επικρατεί μέσα σου πιθανόν να σε βάλει να επικοινωνήσεις με τον Σκορπιό και αν υπήρξατε στο παρελθόν μαζί, σήμερα θα θυμάσαι τα καλά σας. Αυτό πάντα σε βοηθάει για να μην κρατάς άσχημες αναμνήσεις. Αν συνεχίζει να σε ενδιαφέρει σίγουρα κάτι θα σας φέρει πιο κοντά και εκεί θα χρειαστεί να μην τον/την τρομάξεις και πάλι με δηλώσεις εγωιστικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολύ δυναμικές ενέργειες, με το δικό σου μοναδικό τρόπο, γιατί δε θέλεις να φανεί ότι κινείς εσύ τα νήματα, οπότε βάζεις άλλους να βγουν μπροστά.




Γενικά: Θα σου αρέσει πάρα πολύ η συμμετοχή σε μια φιέστα ή κοινωνική εκδήλωση είτε με την οικογένεια είτε με διάφορα συγγενικά πρόσωπα γιατί θα σε φέρουν σε επαφή με τα όμορφα συναισθήματά σου ηρεμία, γαλήνη και ασφάλεια.
Ερωτικά: Επιδιώκεις να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πολύ θετική και δεν χαλάς εύκολα την σχέση σου με ένα πρόσωπο που μερικές φορές βλέπεις ότι σε κοντράρει και σε κάνει να νιώθεις πολύ άβολα. Αλλά σήμερα θα περάσετε καλά και μπορεί να κάνετε και από κοινού πολλά πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν. Η θαλπωρή που αναζητάς μπορεί να στην προσφέρει ένας Καρκίνος ή Σκορπιός που είναι πολύ κοντά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μαζεύεις εμπειρίες και περισσότερα δείγματα για να αξιολογήσεις σωστά τον εαυτό σου. Η ιδανική μέρα είναι για σένα η σημερινή. Τρέξε να την πιάσεις γιατί ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα.





Γενικά: Αμφισβητείς το αποτέλεσμα μιας επαφής γιατί το νιώθεις ότι κάτι δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά και αυτό είναι που σε μπλοκάρει. Ο λόγος είναι είτε η ευαισθησία σου είτε οι φόβοι σου να μην δεσμευτείς σε κάποια οικογενειακά σχήματα που είναι όμως αναγκαίο.
Ερωτικά: Καρκίνος και Αιγόκερως σε επιφορτίζουν με διάφορες υστερίες ή πιέσεις σε θέματα που δεν σου αρέσουν να συμβιβάζεσαι αλλά τελικά δεν βλέπεις λύσεις και χρειάζεται να το διαπραγματευτείς περισσότερο συναισθηματικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές επαφές με άτομα που παίζουν το ρόλο είτε του προστάτη είτε του αυστηρού κριτή και μπορεί να μην αντέξεις να συνεχίσεις τις συζητήσεις μαζί τους γιατί η συνεργασία είναι αρκετά δύσκολη.




Γενικά: Νιώθεις καλά γιατί προετοιμάζεσαι να πας κάπου όπου θα συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα και αυτό σίγουρα σου κάνει πολύ καλό γιατί σε ηρεμεί και σε χαλαρώνει. Αλλά, δεν ξεχνάς ότι χρειάζεσαι μια μεγάλη αλλαγή η οποία όμως θα έρθει ξαφνικά και χωρίς να το περιμένεις. Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί πιο καλά από όλους.
Ερωτικά: Θέλεις να βρίσκεσαι πολύ κοντά και ακόμα και στις ιδιαίτερες στιγμές να προστατεύεις το άτομο που είστε μαζί. Αλλά δε θα κάνεις πάντα αυτά που θέλει γιατί έχεις αλλάξει και κάπου-κάπου φροντίζεις να το υπενθυμίζεις στο άλλο πρόσωπο, είτε μένοντας μόνος/η με τον εαυτό σου είτε βάζοντας περισσότερο όρους στην επαφή σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Βιάζεσαι και θέλεις να γίνουν όλα πολύ γρήγορα, για αυτό μπορεί να εκδηλωθείς εκρηκτικά και να χάσεις κάποιες δουλειές που τις είχες φέρει σ' ένα επίπεδο. Για αυτό πρόσεξε να μην καταστρέψεις τις ευκαιρίες λόγω της συμπεριφοράς σου.




Γενικά: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για συναισθηματική κάλυψη για αυτό θέλεις να βρίσκεσαι πιο κοντά με ένα άτομο από την οικογένεια σου. Θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να καταλάβεις τι ακριβώς σου συμβαίνει ψυχολογικά και πιθανόν για να νιώθεις προστασία να ξεκινήσεις να τρως είτε γλυκά είτε φαγητά που σου θυμίζουν καλές οικογενειακές στιγμές.
Ερωτικά: Με τον Καρκίνο υπάρχει κάτι θετικό μεταξύ σας γιατί με τον τρόπο του σε κερδίζει. Αλλά οι διαφορές σας είναι μεγάλες γιατί αλλιώς εκφράζεσαι εσύ συναισθηματικά και αλλιώς το άλλο πρόσωπο, οπότε θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει ο καθένας σας. Ο Ταύρος πιθανόν να επιθυμεί την προστασία από την πλευρά σου ή να του δείξεις ότι είσαι κοντά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις ένα νοικοκύρεμα στα οικονομικά σου και κυρίως με τα άτομα που συνεργάζεσαι γιατί ανησυχείς για το μέλλον. Διαπιστώνεις ότι τα νέα για τα οικονομικά σου δεν είναι πολύ ευοίωνα, αλλά μην ξεχνάς τις ξαφνικές θετικές παρεμβάσεις που γίνονται πάντα στη ζωή σου.




Γενικά: Η προσπάθεια να βρεθείς πολύ κοντά με ένα άτομο και να ξοδέψεις την ενέργειά σου στους γύρω σου θα είναι μια ιδανική άσκηση για σένα να συνειδητοποιήσεις πως νιώθουν και οι άλλοι όταν είναι κοντά σου. Η οικογένειά σου πάντως θα είναι το πρώτο σου μέλημα.
Ερωτικά: Αγωνίζεσαι να περάσεις τα μηνύματά σου στο πρόσωπο που είσαι καθημερινά μαζί αλλά μερικές φορές το βλέπεις δύσκολο γιατί όλο κάτι γίνεται και χαλάει η προσπάθειά σου κι όταν υπάρχει ένταση ή έλλειψη κατανόησης, απομακρύνεσαι. Πάντως μην αποκλείσεις να βγουν ξαφνικά κάποιες ανησυχίες από την πλευρά ενός Κριού και να χαλάσεις κάποιες ισορροπίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις θάρρος γιατί βλέπεις ότι οι προσδοκίες σου μπορεί να έχουν αποτέλεσμα, κυρίως στο οικονομικό επίπεδο, όπου περιμένεις και τις μεγάλες αλλαγές. Θα σε βοηθήσει πάντως ένα σημαντικό πρόσωπο που αυτή την στιγμή έχει αναγνώριση στον χώρο του και αυτό θα μετρήσει για την δική σου εξέλιξη.




Γενικά: Χρειάζεται να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση στα οικογενειακά θέματα για να βγάλεις από πάνω σου την ρετσινιά της αδιαφορίας. Για αυτό φρόντισε να σκύψεις με αγάπη και με διάθεση για φροντίδα για να κατανοήσεις βαθιά τις ανθρώπινες ανάγκες.
Ερωτικά: Η σχέση με Καρκίνο θα σε υποχρεώσει να αλλάξεις και να κάνεις στροφή 180 μοιρών, αν σε ενδιαφέρει να φτάσεις την σχέση σε βάθος. Η προοπτική να δεις τον Σκορπιό είναι πιο μεγάλη αυτή την ημέρα γιατί με τον τρόπο σου θα προσπαθήσεις να τον/την φέρεις κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από άτομα που προτίθενται να σε εξυπηρετήσουν γιατί φοβάσαι ότι μπορεί «να σου την φέρουν». Επέλεξε καλά με ποιον θα μιλήσεις γιατί πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου.




Γενικά: Η καλύτερη σου είναι όταν βλέπεις μπροστά σου όλα τα θέματα να ρέουν με ευκολία και δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις ειδικές παρεμβάσεις. Όταν γίνεσαι για λίγο παιδί ή ξαναμπαίνεις στην φάση που νοσταλγείς τις παλιές καλές στιγμές σου, γεμίζεις τα κενά και αυτό σίγουρα σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Καρκίνου σε κάνει και νιώθεις μεγάλη άνεση μαζί του και οι σκέψεις σου πάνε και πιο μακριά. Μπορεί να θέλεις να κάνετε οικογένεια μαζί και δε φοβάσαι. Το ίδιο μπορεί να σου συμβαίνει με τον Αιγόκερω γιατί κάπου τα χνώτα σας ταιριάζουν περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να δεχτείς μια πολύ καλή πρόταση σήμερα που θα πρέπει να την ψάξεις αρκετά πριν πεις «όχι», γιατί μπορεί να είναι η ευκαιρία σου.


astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *