Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας: Ανασκόπηση Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2014 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά την επιτυχή δεύτερη διοργάνωση του Aridea Cup, πρωτάθλημα της Tenniseurope και διοργάνωση θεσμό πλέον για την περιοχή της Αλμωπίας, πλούσια ήταν η δραστηριότητα του Ομίλου.

Το Σεπτέμβριο διοργάνωσε το περιφερειακό πρωτάθλημα junior, το 3ο Ε3 2014.

Διοργάνωσε το προπαιδικό πρωτάθλημα, που αποτελεί γιορτή για το tennis και συμμετέχουν σε αυτό οι μικροί αθλητές, ηλικίας έως 10 ετών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ολυμπιονίκες Βαλέριος Λεωνίδης και Λεωνίδας Σαμπάνης καθώς και αθλητές της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών που έκανε προετοιμασία στην Αριδαία.

Σε συνεργασία με τον σύλλογο αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης "Επίκουρος", έγινε προπονητική συνάντηση με υπεύθυνο προπονητή τον Απόστολο Τριανταφυλλίδη.

Διοργανώθηκε το 10ο εσωτερικό πρωτάθλημα μονού Ανδρών του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Αθλητές του ομίλου συμμετείχαν στο πανελλαδικά πρωταθλήματα στη Θεσσαλονίκη (4ο Ε2 2014), στν Ξάνθη (5ο Ε2 2014), στη Λάρισα (4ο Ε3 2014), στο Λιτόχωρο (4ο Ε3 2014).

Πέντε αθλητές του Ομίλου (στους 24 συνολικά συμμετέχοντες) επιλέχθηκαν στους αγώνες master της Γ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Όλη αυτή την περίοδο συνεχίστηκαν οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.







































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *