Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Συμφωνία Google - LG για πατέντες

Μετά τη Samsung και η LG μπαίνει στη συνεργασία με τη Google για τις πατέντες. Η συμφωνία προβλέπει πως οι δύο εταιρίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν η μία τις πατέντες της άλλης ελεύθερα για την επόμενη δεκαετία, συμπεριλαμβανομένων και των νέων, χωρίς να κινδυνεύουν να μπουν σε δικαστικές περιπέτειες. 

Πολλοί ισχυρίζονται πως αυτός είναι ένας τρόπος της Google να μην αφήσει την LG να απομακρυνθεί πολύ από την επίσημη στρατηγική του Android, αν και κάτι τέτοιο δεν εμπόδισε τη Samsung να αντικαταστήσει εφαρμογές και υπηρεσίες της Google με δικές της.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *