Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ήττα για την Κ17 του Αλμωπού


Την ήττα με 4-1 γνώρισε το Σάββατο η ομάδα νέων του Αλμωπού Αριδαίας από την αντίστοιχη της Ακαδημίας του Ντίνου Κούη στο πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσ/νίκης).

Οι Κ17 του Αλμωπού, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, προσπάθησαν φιλότιμα, όμως βρήκαν μπροστά τους μια πολύ καλή ομάδα, η οποία με μια κεφαλιά από τα δεξιά και δύο σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να προηγηθεί με 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Κούη κατέβασε ρυθμούς, ενώ οι παίκτες του Αλμωπού συνέχισαν τις προσπάθειές τους καταφέρνοντας να πετύχουν τέρμα με τον Φανιάδη. Κι ενώ  αγωνίζονταν να μειώσουν κι άλλο τη διαφορά, δέχθηκαν ένα ακόμη γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Για τον Αλμωπό έπαιξαν οι: Παρούτογλου, Κιουλτζόπουλος, Φαφούτης, Σαπουντζής, Λαμπρίδης, Δεμίρης, Μήντσης, Κασσάς, Κώστας, Φανιάδης, Πασσαλίδης.

Αλλαγές: Μιχαηλίδης, Μεσκίνης, Χρυσίδης, Δερμεντζόγλου, Παρασκευάς, Μένκσι.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *