Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Νικολαϊδη «Οι Ρωμιοί της Υοσγάτης και του Μεταλλείου Άκνταγ»

Ο Δήμος Πέλλας, η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Νικολαϊδη

«Οι Ρωμιοί της Υοσγάτης και του Μεταλλείου Άκνταγ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, στις 7.00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και Εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Γιαννιτσών.

Την εκδήλωση πλαισιώνει η Μικτή Χορωδία του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Ν. Τραπεζούντας Γιαννιτσών «Οι Τραγωδάνοι του Πόντου», υπό την διεύθυνση του Δ. Αμανατιάδη.

Ομιλητές: Δημήτρης Αμανατιάδης, Σχ. Σύμβουλος Π.Ε., Γιάννης Πετρόπουλος, Δ/ντης 6ουΙντζεσίζογλου Νικόλαος, Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ.Δημ. Σχ. Γιαννιτσών –Συγγραφέας και Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κ. Αθανάσιος Ξυνίδης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *