Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Δ. Μπίνος: "Κάποιοι σε 3 μήνες θέλουν να λύσω τα προβλήματα ετών"

Σαφή πυρά προς την αντιπολίτευση και προς τον δημοτικό του σύμβουλο Χρήστο Χουρσόγλου, εκτόξευσε ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος με αφορμή τις ερωτήσεις του κου Χουρσόγλου αλλά και το γεγονός ότι συμφώνησε απολύτως με αυτές ο κος Πασόης. 
 
Όπως τόνισε ο Μπίνος μόνο τρεις μήνες είναι στην εξουσία κληρονομώντας αρκετά προβλήματα από τον προκάτοχο του τα οποία σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να τα λύσει το αμέσως επόμενο διάστημα. 
 
Όπως τόνισε γίνονται φιλότιμες προσπάθειες για αυτό και σίγουρα παίζει καθοριστικό ρόλο το ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ των αντιδημαρχών ώστε να μπορέσουν να λυθούν ζητήματα...
 
 
 
 
 
 
πηγη: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑς

1 comments:

  1. αγαπητέ κύριε Δήμαρχε ,παρά το ότι τα τεράστια προβλήματα του Δήμου ήταν γνωστά σε όλους, Δημότες αιρετούς κλπ, εσείς ζητήσατε να ηγηθείτε του Δήμου για να λύσετε αυτά τα προβλήματα.Δεν σας πήρε κάποιος με το ζόρι να το κάνετε.Εσείς το θέλατε και άρα είστε υοχρεωμένος να να αποδείξετε τώρα ότι και διαβασμένος είσασταν και ενημερωμένος και με λύσεις.Το ίδιο ισχύει και για τους αντιδημάρχους.Στις εποχές που ζούμε περίοδος χάριτος ΔΕΝ υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *