Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 7/12 τα Ζώδια!


Γενικά: Χρειάζεται να ηρεμήσεις και να διαφυλάξεις για λίγο την προσωπική σου ζωή γιατί αρκετά ανοίχτηκες και τώρα ίσως να έχεις κουραστεί. Για αυτό θα κλείσεις πόρτες και παράθυρα και θα μείνεις με την οικογένεια σου.
Ερωτικά: Ίσως να σου βγουν κάποιες συναισθηματικές ανάγκες που με τον τρόπο τους ζητούνε αναγνώριση και εσύ οφείλεις να μην το παραβείς για να έχεις την καλή σχέση, πρώτα από όλα με τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια παράπονα γιατί πιστεύεις ότι έχεις δουλέψει πολύ και ίσως να μην παίρνεις έστω τα εύσημα που θέλεις, για να νιώσεις ότι κάτι κάνεις. Μπορεί να ξεκινήσεις να φροντίζεις για τα επαγγελματικά σου θέματα όπως φροντίζεις και το σπίτι σου και ίσως να διαπιστώσεις ότι έχεις ανοιχτεί αρκετά.




Γενικά: Η θετική στάση κάποιων ατόμων που τα θεωρείς ακόμα και οικογένεια σου θα σε βοηθήσει να συνέλθεις και να τα πάρεις πάνω σου. Σίγουρα όμως θα γίνεις περισσότερο επιφυλακτικός/η και θα διαχειριστείς με προσοχή όλες τις συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.
Ερωτικά: Ένα ταξίδι που σχεδιάζεις για να βρεθείς μαζί με τον Καρκίνο σίγουρα θα βοηθήσει στο να ανακτήσετε την σχέση σας. Πιθανόν η δυνατότητα να συμβιώσετε θα είναι αυτή που θα βοηθήσει στο να έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να γεφυρώσεις τις φιλοδοξίες σου με τη λογική και ίσως να συγκρούονται για λίγο, γιατί η διάθεσή σου να κάνεις ανοίγματα ίσως να σε ξεπερνάει.




Γενικά: Ασχολείσαι περισσότερο με τα συναισθήματά σου και λιγότερο με το τι θα πεις και τι κάνεις. Το να παραμένεις σε μια επιφανειακή κατάσταση ίσως να σε κουράζει και να σε απομονώνει από τον αληθινό σου κόσμο. Σήμερα είναι πιο εύκολο να δεις και αυτή την πλευρά της ζωής σου.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να σε φροντίσουν και να σε προστατέψουν και θέλεις κι εσύ να κάνεις το ίδιο. Ίσως ένιωσες την ανάγκη να μπεις στη διαδικασία για ένα νέο ξεκίνημα για να δώσεις μια φρέσκια ανάσα στην σχέση σου, παρά να τρως τον χρόνο σου σε μηνύματα και προσωπικές αναφορές. Μπορεί να έρθεις πιο κοντά κυρίως με τον Καρκίνο, Σκορπιό ή Αιγόκερω αν σκύψεις πάνω στις ευαισθησίες τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι κάτι δεν κάνεις καλά και ίσως ξεκινήσεις και πάλι να διαφυλάσσεις τις σχέσεις σου με κάποια άτομα μέσα στον χώρο των συνεργατών σου. Ίσως να έχεις μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα και αυτό να σε ωθεί να προσέχεις τα λόγια σου και τις κινήσεις σου.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που ψάχνεις να βρεις τον αληθινό σου εαυτό. Για αυτό θα βρεθείς να βιώνεις συναισθήματα που είναι πολύ κοντά σε εσένα. Η φροντίδα σίγουρα και η διαισθητική παρόρμηση θα είναι τα βασικά σημεία που θα κρατηθείς για να επιπλεύσεις και να κρατήσεις την επαφή ζωντανή.
Ερωτικά: Συγκεντρώνεσαι μόνο στα δικά σου γιατί κάπου θέλεις να συμμαζευτείς μιας και τις προηγούμενες ημέρες μάλλον είχες ξεφύγει κάπως. Όμως, με τον δικό σου αποκλειστικά Καρκινίστικο τρόπο να προσπαθήσεις να γίνεις η μανούλα του/της αγαπημένου/ης και να τον/την φροντίσεις σαν να έχεις μωρό απέναντί σου. Η υπερβολική προστασία μερικές φορές βλάπτει και πιθανόν να κουράσει ένα Υδροχόο από το πολύ συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ν' αναλώνεσαι από εδώ και από εκεί δεν εξυπηρετεί και πολύ τους στόχους σου, για αυτό θα περιοριστείς στα δικά σου θέματα κυρίως για να μην πλήξεις. Με τον τρόπο σου θα δικαιώσεις τις επιλογές σου.




Γενικά: Ασχολείσαι περισσότερο με την οικογένεια σου και κυρίως με τα πολύ δικά σου συναισθήματα γιατί θα θελήσεις να απομονωθείς για να ξεκουραστείς και για να μιλήσεις σε μια πιο βαθιά και αληθινή γλώσσα. Κάποιες δύσκολες εμπειρίες που σχετίζονται με την οικογένεια σου σιγά-σιγά θα εξαλειφτούν και ίσως να βλέπεις φως σε ένα πρόβλημα με το σπίτι σου που σε ακολουθεί εδώ και καιρό.
Ερωτικά: Η προσπάθειά σου να προσεγγίσεις ένα Αιγόκερω θα σε κάνει να βιώσεις τις ευαισθησίες του και ίσως να απορροφηθείς τελείως από αυτό. Καλό είναι να προσπαθήσεις να μην χαλάς τις προσωπικές σου ισορροπίες γιατί μπορεί να παρασυρθείς από συναισθήματα που δεν είναι καν δικά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μένεις προς το παρόν απομονωμένος/η γιατί θέλεις να πάρεις αποφάσεις και να μην σε ενοχλεί κανένας. Αν στέκεσαι σε απόσταση βγάζεις συμπεράσματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε ένα πολύ σημαντικό σχέδιο. Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου.




Γενικά: Έχεις ανάγκη να κάνεις πολλά πράγματα και κυρίως πρωτότυπα που θα σε βοηθήσουν να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια και έτσι να ξεφύγεις για λίγο από τα καλούπια που βάζεις εσύ συνήθως τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Θέλεις την ελευθερία σου χωρίς όμως να φοβάσαι και κάπως μπορεί να επαναστατήσεις γιατί δεν συμφωνείς με αυτά που ακούς ή με τον τρόπο που σου φέρεται το άτομο που είστε μαζί. Μπορεί να κυνηγάς ένα άπιαστο όνειρο – ίσως ένα πρόσωπο που μπορεί να μη σου δοθεί με τον τρόπο που περιμένεις εσύ, αλλά όλο και κάτι θα γίνει αφού επιμείνεις πάρα πολύ. Τουλάχιστον θα μιλήσετε ή θα βρεθείτε μέσα σε κοινή παρέα, αν είναι Δίδυμος ή Τοξότης.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να κάνεις κάτι πιο ελεύθερο και ίσως σήμερα αν δουλεύεις να μην κρατήσεις τους τύπους και τις παλιές μεθόδους και να κινηθείς πάνω σε δικά σου μοντέλα. Επίσης μέσα στην εβδομάδα θα αναζητήσεις συνεργάτες ή θέματα που μπορούν να σου προσφέρουν μια μικρή ελευθερία.






Γενικά: Προσπαθείς με τον τρόπο σου να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ή ακόμα και την δικαιοσύνη σε κάποια θέματα που νιώθεις ότι έχεις κάπως αδικηθεί. Η σχέση με τα γράμματα και το διάβασμα για σήμερα τουλάχιστον μπορεί να γίνει πολύ ερωτική γιατί θα σε βγάλει από κάποια αδιέξοδα του μυαλού σου.
Ερωτικά: Η προσωπικότητά σου αναζητάει την επικοινωνία και δεν σου αρέσει καθόλου η σιωπή αλλά αν είσαι μαζί με τον Αιγόκερω θα δυσκολέψουν τα πράγματα γιατί μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να εκφράζεται τόσο σωστά όσο έχεις εσύ ανάγκη, ενώ με τον Δίδυμο ή τον Υδροχόο θα μπορέσεις να τα πεις καλύτερα και μαζί να μην είστε τουλάχιστον θα υπάρχει προοπτική να μιλήσετε φιλικά και να κερδίσεις και πάλι την εμπιστοσύνη του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διεκδίκηση κάποιων θεμάτων που μπορεί να είναι και νομικής φύσεως σε απασχολούν αλλά νιώθεις ότι μπορεί να κερδίσεις την υπόθεση γιατί κάπου έχεις αδικηθεί. Βάλε το χέρι στην καρδιά και ίσως αναγνωρίσεις και τα δικά σου λάθη που έγιναν έστω και άθελά σου. Είναι σημαντικό να τα καταλάβεις γιατί έτσι εξελίσσεσαι και επαγγελματικά και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Η επικοινωνία στη δουλειά σου είναι σημαντική για αυτό θα ήθελες να σου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις. Μερικές φορές χρειάζεται να το πάρεις μόνος/η σου το αξίωμα αυτό. Αν σκέφτεσαι να στείλεις βιογραφικό στο εξωτερικό καλύτερα να το κάνεις σήμερα.




Γενικά: Αναζητάς να επικοινωνήσεις με τρίτους και φίλους σου αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις ώστε να δόσεις μεγαλύτερη βάση σε πράγματα και καταστάσεις που παλιά απέφευγες. Η διάθεσή σου να διαβάσεις, έστω και νουβέλες, θα σε βοηθήσει να ξεσκάσεις και να περάσεις καλά.
Ερωτικά: Θα βγουν από το στόμα σου εκφράσεις και λόγια που δεν το περίμενες και ίσως να εκπλήξεις και ένα πρόσωπο που δεν σε είχε συνηθίσει να μιλάς. Μπορεί να πνίγεσαι και να μην αντέχεις να κρατήσεις άλλο μέσα σου θέματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες έχεις ακόμα την επιρροή του Κρόνου και όλα σου φαίνονται πιο βαριά και δύσκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ζητήσεις αυτά που σου ανήκουν και ίσως περισσότερα. Η προσωπική σου κατάσταση μπορεί να μην σου επιτρέπει να αξιώσεις αυτά που τουλάχιστον έχεις πληρώσει για να βοηθήσεις αλλά τώρα θα καταφέρεις να μιλήσεις και να τα διεκδικήσεις με ένα τρόπο πολύ διπλωματικό που δεν σε εκθέτει.




Γενικά: Η στάση σου είναι αρκετά ανοικτή και επικοινωνιακή και ίσως κάνεις και κάποιες καινούργιες γνωριμίες οι οποίες θα σε βγάλουν από μια δύσκολη θέση γιατί θα καταφέρεις να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις και θα νιώσεις ότι έχεις κάνει την σωστή επιλογή.
Ερωτικά: Ένα ευχάριστο ξάφνιασμα θα έχεις γιατί θα ακούσεις κάτι που θα σου αρέσει πάρα πολύ και συνήθως όταν δεν το περιμένεις, σε εκπλήσσει πολύ περισσότερο γιατί είσαι άτομο που του αρέσουν τα διαφορετικά και τα πρωτότυπα. Κυρίως ο Κριός ή ο Ζυγός θα σου δημιουργήσει χαρά γιατί θα μιλήσετε τόσο καλά που και εσύ δεν το περίμενες.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι περιμένεις και αν δεν έχει ήδη γίνει, θα γίνει σήμερα ή αυτές τις ημέρες και θα ξεφύγεις από τα πολλά βάρη που έχεις αναλάβει. Θα ανακουφιστείς και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα παραπέρα.




Γενικά: Ετοιμάζεσαι για κάτι που ίσως να μην είναι πολύ εύκολο και κυρίως μπορεί να αφορά την δουλειά σου. Για αυτό ακόμα και σήμερα θα μαζέψεις πληροφορίες και θα προσπαθείς να βάλεις μια τάξη σε γραπτά και σε κείμενα που πιθανόν δεν είχες ελέγξει.
Ερωτικά: Θέλεις να μιλήσεις αλλά φοβάσαι να πεις αυτά που έχεις γιατί μπορεί να σε θεωρήσει το άλλο το άτομο είτε υπερβολικό/η είτε πολύ κυνικό/η. Όμως εσύ έτσι τα βλέπεις και κυρίως με τον Δίδυμο ή τον Υδροχόο θα χρειαστεί να κάνεις υπέρβαση για να σε καταλάβει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά άτομα και προσπαθείς να ξεπεράσεις κάποιες τρικλοποδιές που σου έχουν βάλει, γιατί νιώθεις ότι πάει να χαλάσει κάτι, ενώ εσύ έχεις κοπιάσει πάρα πολύ. Καλύτερα να μην βασιστείς στα λόγια αλλά στις αποδείξεις και στις πράξεις για να έχεις κάλυψη.




Γενικά: Περνάς καλά γιατί διαχειρίζεσαι όλες σου τις υποθέσεις με μια άνεση η οποία σου ανοίγει πόρτες και κυρίως σου δείχνει τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να μην παρατήσεις κάτι που έχεις ήδη ξεκινήσει. Η επικοινωνία και οι πληροφορίες είναι σημαντικό κομμάτι για να γνωρίζεις κάποια πράγματα.
Ερωτικά: Το σκεπτικό σου είναι υγιές και σίγουρα θα προσπαθήσεις να βρεθείς με κάποια άτομα που σου προκαλούν ηρεμία και έχετε καλή επικοινωνία. Αν έχεις δυσκολία με τον Σκορπιό ή Αιγόκερω θα προσπαθήσεις να δείξεις ότι δεν θέλεις να υπάρχει μεγάλη κόντρα μεταξύ σας και με τις πράξεις σου θα το αποδείξεις. Δεν είναι εύκολο αλλά είσαι σε φάση που αλλάζεις το σκεπτικό σου μέσα στην σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναπαράγεις κάποιες καλές συνταγές επικοινωνίας και σίγουρα θα δεις ότι κάπου θα σε οδηγήσουν όλα αυτά. Αν το εμπόριο είναι το κεντρικό σου επάγγελμα θα προσπαθήσεις να συγκεντρώσεις καινούργιες πληροφορίες ή θα κάνεις νέες επεκτάσεις για να βρεθείς σε πιο δημιουργική αλλά και καλύτερη οικονομική κατάσταση.




Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να μπερδευτείς με λόγια και πληροφορίες που ίσως δεν σου αρέσουν αλλά θα βρεθείς στο επίκεντρο. Για αυτό προσπάθησε να μην μπλεχτείς με πολλά πράγματα για να μην βρεθείς τελικά εκτός παιχνιδιού.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Δίδυμο είναι κάπως περίεργη γιατί θα δεν μπορείτε να συζητήσετε με όρους αλήθειας και για αυτό τα εμπόδια είναι αρκετά και υπάρχει πίεση από πολλές πλευρές. Η σχέση με Λιοντάρι μπορεί να πάρει κάποιες περίεργες διαστάσεις αν δεν αποφασίσετε από κοινού να λύσετε το θέμα της δυσκολίας στην επικοινωνία που έχετε εδώ και αρκετό καιρό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπλέκεσαι με πολλούς και μιλάς για διάφορα θέματα χωρίς όμως να εστιάζεις συγκεκριμένα και ίσως αυτό να σε βγάζει έξω από το παιχνίδι, χωρίς να το καταλάβεις. Η εστίαση σε ένα στόχο είναι αναγκαία για σένα.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *