Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Εμφάνιση του Galaxy S6 της Samsung σε benchmark

Μερικές εβδομάδες μας χωρίζουν από τη CES 2015 και οι φήμες για τις συσκευές που θα δούμε έχουν πάρει φωτιά. Έτσι ξεκινάει σήμερα και το hype για το Galaxy S6 της Samsung, μέσω ενός benchmark που δημοσιεύτηκε από το CNMO.

Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν η συσκευή είναι όντως το Galaxy S6 ή αν είναι στην τελική μορφή του. Ξέρουμε πως είναι Samsung και ο αριθμός μοντέλου είναι ο SM-G925F. Σύμφωνα με το benchmark, ο επεξεργαστής είναι ο οκταπύρηνος Exynos 7420 της Samsung, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, με ταχύτητες στα 1.8GHz. Η σειρά Exynos 7 είναι 64-bit αρχιτεκτονικής και κάνει χρήση και τον 8 πυρήνων ταυτόχρονα, σε αντίθεση με τη σειρά Exynos 5. Η οθόνη είναι 5.5 ιντσών, ανάλυσης Quad HD. Η οπίσθια κάμερα είναι 20MP, κάτι που μαρτυράει αισθητήρα της Sony, και η εμπρόσθια 5MP. Η RAM είναι στα 3GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 32GB. 

Αν όντως αυτό είναι το Galaxy S6, μένει να μάθουμε και πως θα είναι σχεδιαστικά, καθώς η Samsung έχει δεσμευτεί για ριζικές αλλαγές στο σχεδιασμό για αυτό το μοντέλο.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *