Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση του Άρη Λουτρακίου για τη διαιτησία του αγώνα με τους Προμάχους

Μετά την απαράδεκτη και σφαγιαστική διαιτησία του κ. Μιχάλη Καρυπίδη, η διοίκηση του Άρη Λουτρακίου συνεδρίασε εκτάκτως και διαμαρτύρεται έντονα για τα όσα έγιναν στους Προμάχους. 

Πριν αρχίσει το παιχνίδι είχαμε καταλάβει τι μας περιμένει, καθώς ο διαιτητής, με την άφιξή του, έστησε “πηγαδάκια” με τοπικούς παράγοντες, όπου και μετά το τέλος του ματς έλαβε και το ανάλογο “δώρο”. 

Πιο συγκεκριμένα, από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής ειρωνευόταν συνεχώς τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς έβγαζε τις κίτρινες από την τσέπη του εις βάρος μας χωρίς λόγο (οι πρώτες 3 κίτρινες ήταν σε κερδισμένο δικό μας φάουλ στο 1ο δεκάλεπτο και την ώρα της εκτέλεσης του φάουλ!!!!!!!!), κοινώς 11 κίτρινες και μια απευθείας αποβολή εμείς, έναντι 3 κίτρινων των αντιπάλων μας, των οποίων το αντιαθλητικό παιχνίδι άφησε επανειλημμένα, και σε τουλάχιστον 5 περιπτώσεις όχι μόνο δεν έβγαλε την κόκκινη αλλά ούτε καν την κίτρινη κάρτα. 

Με το σφύριγμα για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας κ. Γιώργος Νάνος, επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Μήτσκα πιάνοντάς τον από το λαιμό και κάνοντάς του “κεφαλοκλείδωμα”, Ο διαιτητής, αντί να αποβάλλει μόνο τον ποδοσφαιριστή τους απέβαλλε και τον δικό μας, λέγοντάς μας ότι δεν έπεσε κάτω από την συγκεκριμένη φάση. Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει δει την φάση και παράγοντας της ΕΠΣ για την οποία συμφωνεί απόλυτα!!! 

Αποκορύφωμα του ματς είναι το πέναλτι εφεύρεση στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον ποδοσφαιριστή μας να παίρνει καθαρά την μπάλα σε μαρκάρισμα και τον διαιτητή να ορίζει την εσχάτη των ποινών. 

Το ποδόσφαιρο γύρισε πίσω Κύριοι της ΕΠΣ Πέλλας! Εσείς που τον ορίσατε σίγουρα θα είστε δικαιωμένοι για την επιλογή σας γιατί δεν υπάρχει κανένα κόστος για εσάς.



Η σκέψη μας για αποχώρηση από το πρωτάθλημα ολοένα και περνάει και ίσως γίνει άμεσα πραγματικότητα. Υπήρχαν άνθρωποι της ΕΠΣ στο γήπεδο που συμφωνούν με ό,τι αναφέρουμε. Ακόμα και οι ίδιοι οι επόπτες έλεγαν ''εμείς τι να κάνουμε;'', γελάνε όσοι βρέθηκαν στο παιχνίδι πραγματικά. Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες και υποστήκαμε συνέπειες που βιώνουν κάθε Σαββατοκύριακο οι παράγοντες στα γήπεδα, πότε ο ένας και πότε ο άλλος, και είμαστε σίγουροι 100% ότι έπεται και συνέχεια. Για εμάς, είναι το 4ο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που μας αδικούν. 

Το μόνο καλό που μπορείτε να κάνετε Κύριοι που διοικείτε το ποδόσφαιρο του Ν. Πέλλας είναι να μας διώξετε από το άθλημα και τίποτα άλλο. Δεν ζητήσαμε την βοήθεια κανενός γιατί ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας παίζετε το φυσιολογικό, το 50-50, άγνωστο προφανώς για εσάς που μας ορίζετε τους διαιτητές. Είπατε θέλετε νέους ανθρώπους δίπλα σας στις πρώτες μας συζητήσεις για το ποδόσφαιρο του Νομού, αλλά τους θέλετε προφανώς για άλλους λόγους!!!! Αν έχετε αποφασίσει ποιος θέλετε να πρωταγωνιστεί πείτε μας τουλάχιστον να μην χάνουμε ΧΡΗΜΑ και ΧΡΟΝΟ……. 



Υ.Γ. 1 Μετά το τέλος του αγώνα επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς με τον Αρχιδιαιτητή κ. Δαμιανό Καρακελίδη για να εκφράσουμε τα παράπονα μας σε έντονο ύφος και αυτός μας εξύβρισε με την φράση “ ΑΝΤΕ ΓΑ.….Ε” και μας το έκλεισε!! Να τον χαίρεστε κύριοι της ΕΠΣ. Και αν δεν πιστεύετε, σας προκαλούμε να ανοιχτεί το τηλεφωνικό απόρρητο.



Υ.Γ. 2 Ευχαριστούμε την διοίκηση της ομάδας των Προμαχών για την φιλοξενία και υποσχόμαστε ότι θα υπάρξει ανάλογη φιλοξενία και από μας. Αντίθετα καταδικάζουμε την συμπεριφορά τους προπονητή τους Βασίλη Σαμαρά, που σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έβριζε συνεχώς τους ποδοσφαιριστές μας, τα μαρκαρίσματά του ήταν από σκληρά έως αντιαθλητικά και μάλιστα χτύπησε τον ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Βασιλόπουλο εκτός φάσης με σφαλιάρα (εννοείται χωρίς να τιμωρηθεί). Το αποκορύφωμα ήταν στην φάση του 4ου γκολ που δεχτήκαμε, με τον παραπάνω κύριο να κάνει άσεμνη χειρονομία προς τους παίχτες μας, προς έκπληξη όλων των παρευρισκόμενων φιλάθλων ουδετέρων και μη. 



Με εκτίμηση 

το Δ.Σ. 

ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *