Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ποιο Android phone έχει καλύτερη κάμερα από το iPhone 6 plus ;

Αυτή τη στιγμή το iPhone 6 Plus έχει μια από τις καλύτερες κάμερες που κυκλοφορούν σε smartphone και ενώ το Galaxy Note 4 είναι ο άμεσος ανταγωνιστής του σε αυτό τον τομέα, την έκπληξη έκαναν οι αναγνώστες του PhoneArena (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), οι οποίοι ανακήρυξαν νικητή το Nexus 6.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες βάσει των οποίων ψήφισαν πάνω από 3000 χρήστες, οι φωτογραφίες του Nexus 6 είχαν μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο φυσικά χρώματα, ενώ του iPhone 6 Plus φαίνεται να υπερβάλουν στο φωτισμό αν και συνήθως απέδιδαν καλύτερα σε χρώματα. Καλύτερες επίσης φαίνονται και οι κοντινές φωτογραφίες του Nexus 6.

 

Τελικά το Nexus 6 επικράτησε της ψηφοφορίας συγκεντρώνοντας το 77% των χρηστών έναντι 23% που τάχθηκε υπέρ του iPhone 6 Plus.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *