Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Γαλλία: Διπλή επιχείρηση της αστυνομίας στις καταστάσεις ομηρίας - Νεκροί οι τζιχαντιστές - Πληροφορίες για νεκρούς ομήρους

Τουλάχιστον τέσσερις όμηροι που κρατούνταν στο σούπερ μάρκετ του δυτικού Παρισιού είναι νεκροί, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Σύμφωνα με το France 24, οι όμηροι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε διπλή επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας για εξουδετέρωση των δραστών και απελευθέρωση των ομήρων τόσο στην εκτυπωτική εταιρεία CTD στο Près Boucher, στην περιοχή Νταμαρτέν, όσο και στο εβραϊκό κατάστημα τροφίμων, όπου κρατούνταν τουλάχιστον πέντε όμηροι.

Νεκροί είναι επίσης οι ύποπτοι για την επίθεση στο Charlie Hebdo σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Το France 24 μάλιστα αναφέρει ότι ο όμηρος που κρατούσαν από το πρωί σε τυπογραφείο απελευθερώθηκε από τη γαλλική αστυνομία και είναι καλά στην υγεία του.

Παράλληλα, η αστυνομική επιχείρηση στο εβραϊκό σουπερμάρκετ στο ανατολικό Παρίσι, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας, πέτυχε - δήλωσαν πηγές προσκείμενες στις γαλλικές υπηρεσίες ασφαλείας. Τις πρώτες ώρες από τις τέσσερις συνολικά περίπου της ομηρείας κατάφεραν να ξεφύγουν κάποιοι από τους ομήρους.

Oι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η αστυνομία αφού σκότωσε τον δράστη, απελευθέρωσε τους ομήρους, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.


news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *