Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΑΣΚΕΜ: Με φόρα στον β' γύρο ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Ξεκίνημα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α΄
ΕΚΑΣΚΕΜ και ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια ανασυντάσσεται, αφού έχει γεμίσει τις μπαταρίες του τις ημέρες των διακοπών και «εφορμά» στην επικίνδυνη έδρα του ΓΑΣ Βαφύρας, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει κοντά στην κορυφή, διατηρώντας τoν στη 2η θέση. Οι ημέρες των εορταστικών διακοπών πέρασαν ευχάριστα και εποικοδομητικά, με την πετυχημένη διοργάνωση του 1ου μπασκετικού τουρνουά, αλλά και συχνές προπονήσεις.


Αυτό που πρέπει σίγουρα να αποφύγει ο ΓΑΣ είναι το σύνδρομο των ισχυρών να υποτιμούν τις θεωρητικά αδύναμες ομάδες και να μπει σοβαρός και πειθαρχημένος από την αρχή, «καθαρίζοντας» εγκαίρως το παιχνίδι, μιας και τη μετέπειτα αγωνιστική φιλοξενεί τον Εύαθλο Πολυκάστρου, στο ντέρμπυ των δύο πρωτοπόρων, στο πιο κομβικό ματς ως τώρα.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!





πηγη: embolos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *