Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα του Νάκη Πασχαλίδη για τις εκλογές

Φίλες και φίλοι,

Την Κυριακή ο ελληνικός λαός με την ψήφο του άνοιξε μια νέα σελίδα στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Εμπιστεύθηκε το ΣΥΡΙΖΑ

για τη διακυβέρνηση της χώρας προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης και συλλογικής αξιοπρέπειας. Ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και ειλικρινά όλες και όλους εσάς που στηρίξατε την αλλαγή στη χώρα κι εμένα προσωπικά. Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έδωσα έναν αγώνα με εντιμότητα, υπευθυνότητα, ρεαλισμό, αξιοπρέπεια και σεβασμό τόσο σε εσάς, όσο και στους συνυποψηφίους μου, τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των υπολοίπων κομμάτων.

Με τη βοήθεια προσωπικών φίλων και συναγωνιστών, προσπάθησα να επικοινωνήσω προσωπικά μαζί σας, να ακούσω τα προβλήματά σας, τις προσδοκίες σας και να σας μεταφέρω τις δικές μου προτάσεις για ένα καλύτερο αύριο, τόσο στο νομό, όσο και στη χώρα γενικότερα.

Στη μακρόχρονη πολιτική μου καριέρα, επέλεξα ως βασικές αρχές για τη λειτουργία μου την αξιοπρέπεια, το σεβασμό στην κοινωνία, την αλήθεια, τη δημιουργικότητα, τη διαφάνεια. Η αγάπη για τον τόπο μου ήταν και θα είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει τη δράση μου.

Η ετυμηγορία της τοπικής κοινωνίας την Κυριακή είναι δεδομένη και απόλυτα σεβαστή. Σας δηλώνω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου την απόφασή σας για την εκπροσώπηση του νομού στην Εθνική Βουλή τιμώντας όλους εσάς καθώς και τη μέχρι σήμερα διαδρομή μου.

Εύχομαι από καρδιάς επιτυχία στο έργο νέων εκπροσώπων του νομού στη Βουλή και προσδοκώ μαζί σας ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.Με σεβασμό,

Ονούφριος (Νάκης) Πασχαλίδης
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Πέλλας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *