Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η κοπή της πίτας του ΑΣ Πρόμαχοι [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Σε εγκάρδιο και οικογενειακό κλίμα έγινε η κοπή της πίτας του ΑΣ Πρόμαχοι στην ταβέρνα "Μαλαματένια" των Προμάχων.

Παρέστησαν όλο το διοικητικό συμβούλιο, με επικεφαλής τον πρόεδρο Πασχάλη Τούμπη, ο γ. αρχηγός Βασίλης Δήμπαλας, ο ταμίας του συλλόγου Παύλος Γιουρούκης, οι αντιπρόεδροι Αλέξης Τανούρης, Γιάννης Πέτσκος, Γιάννης Χατζής, ο γ. καθηκόντων Πέτρος Μούγιος, ο αρωγός Πέτρος Ορμάνης(grekos), ο προπονητής Βασίλης Σαμαράς, το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ομάδας και φυσικά πολλοί φίλοι-οπαδοί.
Μετά την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας, το φλουρί της οποίας έτυχε στο κομμάτι του Γιώργου Σέλκου Μπέιλη, ακολούθησε ένα λιτό δείπνο, σύμφωνα με τις επιβεβλημένες διατροφικές οδηγίες του προπονητή, αφού το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και οι στόχοι της ομάδας αποβλέπουν σε υψηλές επιδόσεις.

Στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν, ακούστηκαν πολλά πειράγματα και αστεία, ενώ ήταν εμφανής η άριστη ψυχολογία και το ιδανικό κλίμα, που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου ο οποίος πρωταγωνιστεί στην κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας.












 
 
ΠΗΓΗ: promahi-nea.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *