Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Βαριά καμπάνα και στον Εθνικό Γιαννιτσών

Με αφαίρεση τριών βαθμών , τιμωρία του γηπέδου για 4 αγωνιστικές και 200 ευρώ τιμωρήθηκε με απόφαση της ΕΠΣ Πέλλας ο Εθνικός Γιαννιτσών για τα επεισόδια στο παιχνίδι με το Άσπρο. 





Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!


 



Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

- Επιβάλει στο σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ως υπότροπου (22/14-1-2015 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής), ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου, επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος που μετέχει (Α1 ερασιτεχνική κατηγορία ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/15), επίσης επιβάλει χρηματικό πρόστιμο 200 Ε το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην Ένωση Πέλλας μέχρι την 2-3-2015, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 21-1-2015, μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ, βάσει των διατάξεων του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ

-Επιβάλει στον εγγεγραμμένο μασερ του σωματείου ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ κ. ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ Γ, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου του σωματείου ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ, για χρονικό διάστημα ένα (1) μήνα, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 17-1-2015, μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ.

Η έναρξη της ποινής από 29-1-2015 και λήξη η 1-3-2015.

-Ύστερα από νέο αίτημα του Προδρομίδη Σ. αναφορικά με την επανεξέταση της από 22/14-1-2015 απόφασης ποινής του μέχρι την λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/15, αποφασίζεται η μείωση της ποινής του μέχρι τις 28-2-2015.




O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *