Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Την 1η Μαρτίου οι εκλογές της Ευξείνου Λέσχη Αλμωπίας

Το ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας εκφράζει πρωταρχικά τις ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες και φίλους μας που τίμησαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας το Σάββατο 31-01-2015 κόντρα στην κρίση των ημερών και των αξιών, πιστοί υποστηρικτές της ιστορίας μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ευχαριστούμε όλο τον εμπορικό κόσμο της Αλμωπίας που μας στηρίζει πάντα, τον χοροδιδάσκαλό μας κ. Ζερζελίδη Τάκη και φυσικά τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά μας του χορευτικού τμήματος επιδείξεων, σε όλους καλλιτέχνες μας.

Σας γνωρίζουμε εκ νέου ύστερα από την τακτική συνέλευση που συνήλθε στις 9-11-2014 ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 1 Μαρτίου ημέρα Κυριακή.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα παλαιά μέλη που θα ταχτοποιήσουν τις ετήσιες συνδρομές τους μέχρι το Σάββατο 28-2-2015 και ώρα 22:00 και όλα τα νέα εγγεγραμμένα μέλη που γράφηκαν έως 30-11-2014.


Με τιμή το ΔΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *