Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αντιπεριφερειάρχης στην εκδήλωση του Τοπικού Τμήματος Συλλόγου Εργαζομένων

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015, στηνταβέρνα «Νερένια» στην Έδεσσα, η καθιερωμένη κοπή πίτας του Τοπικού Τμήματος Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη και πολλών υπαλλήλων της Π.Ε. Πέλλας.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τα μέλη του συλλόγου θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας. Επίσης, συζήτησε τρόπους για τη βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πολιτών και αξιολόγησε θετικά αρκετές από τις προτάσεις των εργαζομένων. Όπως τόνισε, τα στελέχη της Περιφέρειας μπορούν να συμβάλλουν με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες τους στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και στην προώθηση έργων και δράσεων για την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Στη σύντομη τοποθέτηση του Προέδρου του Τοπικού Τμήματος κ. Κοσμά Ερυθρόπουλου τονίστηκε η αναγκαιότητα να υπάρχουν ισχυροί σύλλογοι σε επίπεδο Περιφέρειας για να μπορούν να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που προκύπτουν, καθώς και οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν οι εργαζόμενοι. Επίσης, τονίστηκε το άριστο κλίμα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του Τοπικού Τμήματος και της Διοίκησης του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. Οι εργαζόμενοι πιστεύουν ότι με καλή διάθεση μπορούν να λυθούν τα οποία προβλήματα ανακύψουν με την διοίκηση της Περιφέρειας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, η Πρόεδρος του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ κα Έφη Παπαλεξίου, ο Γραμματέας και μέλος του Δ/Σ της Ο.ΣΥ.Α.ΠΕ και Γ.Σ ΑΔΕΔΥ κ. Δημήτρης Βαζούρας, ο κ. Γιάννης Παπαϊωάννου Ταμίας, καθώς και ο κ. Παναγιώτης Καφαντάρης από το Δ/Σ της Ο.ΣΥ.Α.ΠΕ, ο κ. Τρύφων Τσαντάκης, Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και η κα Καραντώνη Ελένη, Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο κ. Γεώργιος Γαϊτάνης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *