Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Βροχές το Σάββατο και από Κυριακή... χιόνια με ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας! Ο καιρός μέχρι την Τρίτη (10/2)

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες στα ανατολικά – Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια, θυελλώδεις ανέμους και πτώση του υδράργυρου μέχρι και 10 βαθμούς αναμένεται από το απόγευμα της Κυριακής - Δείτε τους προγνωστικούς χάρτες


Βροχές θα σημειωθούν σήμερα Σάββατο 7 Φεβρουαρίου κυρίως στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, ενώ ο χιονιάς θα "επισκεφτεί τα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα φθάσει στη βόρεια Ελλάδα στους 10 με 12 βαθμούς και στη νότια στους 14 με 17 βαθμούς.



Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στις παραθαλάσσιες περιοχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: Αρχικά μεταβλητοί και από το μεσημέρι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία και χιόνια σε ορεινές περιοχές. Τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στις παραθαλάσσιες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 που από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορείους βορειοανατολικούς τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αριδαία 



Κυριακή

Δευτέρα


Τρίτη




okairos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *