Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε σε ποια δίκτυα λειτουργεί το smartphone που σας ενδιαφέρει

Πολλές φορές έχουμε πετύχει κάποια προσφορά από πωλητή του εξωτερικού για το smartphone που μας ενδιαφέρει. Το αν θα λειτουργήσει όμως στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας της Ελλάδας παραμένει άγνωστο και ένα ρίσκο αν αποφασίσουμε να το αγοράσουμε. 

Η νέα σελίδα Will My Phone Work έρχεται για να μας λύσει τα χέρια καθώς σας επιτρέπει να εισάγετε το smartphone που θέλετε και κατόπιν σας ενημερώνει αν θα λειτουργεί στη χώρα της επιλογής σας και μάλιστα σε ποια δίκτυα, 2G, 3G ή 4G. Η database διαθέτει πάνω από 2.000 συσκευές και 800 παρόχους κινητής τηλεφωνίας και ανανεώνεται διαρκώς. Η υπηρεσία προσφέρεται χωρίς καμία χρέωση ή διαφημίσεις. Για παράδειγμα, αν βρείτε ένα φτηνό iPhone στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα δε θα λειτουργεί σε κανένα πάροχο. Το HTC One M8 της Sprint θα λειτουργεί στη Γαλλία στον πάροχο SFR , μόνο όμως σε 2G και 3G. 

Δοκιμάστε το και μόνοι σας και καλές αγορές!


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *