Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Έρευνα ΠΑΜΑΚ:Επτά στους δέκα συμφωνούν με τη στάση της κυβέρνησης προς τους δανειστές

Τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού βρίσκει σύμφωνη η σκληρή στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ έναντι των πιστωτών της χώρας.

Όπως αναφέρει η έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το 72% των ερωτηθέντων θεωρεί σωστή την αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει με τους εταίρους της η ελληνική κυβέρνηση, έναντι 22,5% που διαφωνούν.

Την ίδια ώρα, το 75% των πολιτών, που πήραν μέρος στην έρευνα, πιστεύει ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει το σύνολο των προεκλογικών της υποσχέσεων, με μόλις το 19,5% να εκφράζει τις αμφιβολίες του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, τέλος, το γεγονός ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει της στήριξης ακόμη και των ψηφοφόρων που δεν στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *