Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Πώς ήταν η Shakira στην εφηβεία της; Aυτές τις φωτογραφίες πρέπει να τις δείτε!

Κακά τα ψέματα, η Shakira είναι μία από τις πιο σ3ξι τραγουδίστριες που έχουν περάσει ποτέ από την μουσική βιομηχανία. Οι καμπύλες της αξιοζήλευτες, το πρόσωπό της αψεγάδιαστο, η φωνή της χαρακτηριστική. Νομίζετε τυχαία είναι τόσα χρόνια στην κορυφή.



Τι θα λέγατε τώρα να βλέπαμε πώς ήταν η όμορφη Shakira κατά τα εφηβικά της χρόνια; Μόνο εμείς κοιτάμε τα αναμνηστικά μας άλμπουμ και θέλουμε να βάλουμε τα κλάματα ή μήπως το ίδιο κάνουν και οι stars;


Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε παλιές φωτογραφίες της κολομβιανής superstar τις οποίες υποθέτουμε θέλει να... κάψει.


Η Shakira πάντως, για να λέμε και αλήθειες, «το είχε» από μικρή! Με ένα μικρόφωνο στο χέρι, προσπαθούσε να μαγέψει το... κοινό της. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.


























 
 
ΠΗΓΗ: periergaa.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *