Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 12/2 τα Ζώδια!


Γενικά: Παρόλο που η δράση σου δεν είναι και τόσο μεγάλη αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου δημιουργείται κάτι σαν εμμονή για αυτό τα καταφέρνεις αλλά χρησιμοποιώντας μάλλον αθέμιτους τρόπους.
Ερωτικά: Κρύβεσαι για λίγο γιατί θέλεις να δεις τι θα κάνει το άλλο το άτομο, δηλαδή αν σε κυνηγήσει ή όχι γιατί τον τελευταίο καιρό υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να εξηγήσεις με την δική σου λογική.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σταθερότητα είναι αυτή που θα σε βγάλει από τις κακοτοπιές. Αν ήδη έχεις ξεκινήσει κάτι μην φοβηθείς και κάνεις πίσω γιατί μπορεί να χαλάσεις κάποιες συμφωνίες από την ανυπομονησία σου.




Γενικά: Είσαι μεταξύ παλιού και καινούργιου και κάτι σε τραβάει να τα χαλάσεις όλα και μετά κάνεις πίσω. Η προτίμησή σου σε άτομα που σε βγάζουν από την μονοτονία μπορεί να είναι ρίσκο για σένα αλλά θα ήθελες πολύ να ξεπεράσεις μαζί τους τις φοβίες σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Σκορπιό χρειάζεται μια νέα νότα γιατί μερικές φορές υπάρχει αδιέξοδο μεταξύ σας. Καλύτερα να λέει ο ένας στο άλλον την αλήθεια και να προσθέτεις και κάποιο στοιχείο καινούργιο για να μην πλήττετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε κυνηγάνε, τα οποία μπορεί να είναι στο μυαλό σου περισσότερο μεγεθυμένα. Αν είσαι γεννημένος/η το τρίτο δεκαήμερο θα εντάξεις στα προγράμματά σου και μια νέα δραστηριότητα η οποία θα σου δημιουργήσει ένα επιπλέον έσοδο.




Γενικά: Δεν σου αρέσει να παραμένεις στο κενό για αυτό προχωράς με πολύ γρήγορα βήματα σαν να θέλεις να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Όταν είσαι αισιόδοξος/η και αποφασίζεις να βγεις από το καβούκι σου βρίσκεις πάντα άτομα που ανταποκρίνονται με μεγάλη θετικότητα απέναντί σου.
Ερωτικά: Θέλεις να κλείσεις ένα παλιό κεφάλαιο κι ίσως μέσα σου να λες «πάμε για άλλα». Ακόμα και με το ίδιο πρόσωπο να είσαι δεν αντέχεις να κάνετε τα ίδια πράγματα που σε ενοχλούσαν παλιά. Ίσως αυτή την περίοδο να είσαι περισσότερο αυστηρός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν ανακατεύεσαι με πολύ κόσμο στο τέλος κάτι βγαίνει από την συναναστροφή μαζί τους γιατί έχεις το ταλέντο και ψαρεύεις πληροφορίες ικανές που θα σε κάνουν να μπεις, ακόμα και σε καινούργιες δουλειές.




Γενικά: Δεν σταματάς πουθενά γιατί δεν φοβάσαι τίποτα, οπότε είσαι έτοιμος/η να ξεκαθαρίσεις και να πεις αλήθειες που θα σε κάνουν βέβαια να αναλάβεις πιο δύσκολα πράγματα, όμως είναι απαραίτητο.
Ερωτικά: Με τον Τοξότη δεσμεύεσαι ότι θα αλλάξεις συμπεριφορά και θα πρέπει να υποσχεθείς ότι δεν θα έχεις εκείνες τις συναισθηματικές γκρίνιες και μιζέριες γιατί αληθινά χαλάς την σχέση σου με παραλογισμούς και απαιτήσεις. Εφόσον πνέει ο αέρας της ελευθερίας αυτή την στιγμή στη ζωή σου να το εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς. Με τον Δίδυμο θα έχεις κάποιες κρυφές συζητήσεις και ίσως τελικά κάπου να καταλήξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναρωτιέσαι αν πρέπει αν κάνεις κάτι που είναι έξω από τα δικά σου δεδομένα αλλά δεν είναι εύκολο να σπάσεις την αλυσίδα της εξάρτησης με θέματα τα οποία δεν σε βγάζουν πουθενά. Για αυτό χρειάζεται να είσαι βάλεις καινούργια στοιχεία στην καθημερινότητά σου.




Γενικά: Θα γίνει κάτι καλό που θα σε ευχαριστήσει αρκετά και το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να ξεφορτωθείς από πάνω σου κάποιες κακές συνήθειες που είχες αποκτήσει όλες αυτές τις ημέρες εξαιτίας των συνθηκών.
Ερωτικά: Από εκεί που φοβόσουν να ρισκάρεις, με τον Δίδυμο θα κάνεις ακόμα και τρέλες. Όμως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο όλα είναι σοβαρά και χρειάζονται από την πλευρά σου μεγαλύτερη ωριμότητα. Για αυτό δεν μπορείς να περιτριγυρίζεις με ένα άτομο αν δεν έχετε βάλει κάποιους κανόνες γιατί τελικά θα σε πειράξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Συμμετέχεις σε ένα ομαδικό παιχνίδι που θα γίνει αρκετά κερδοφόρο και ευχάριστο γιατί θα το δυναμώσεις εσύ πολύ και αφορά στην επαγγελματική σου στροφή που χρειάζεται να κάνεις για να μην βρεθείς εκτός. Να κυνηγάς τις συνεργασίες και να μην αρνείσαι την διαφορετικότητα.




Γενικά: Αναζητάς τους κανόνες και τις ηθικές αρχές και μπορεί να φαίνεσαι ανεξάρτητος/η και με άνεση αλλά τελικά δεν επιτρέπεις να γίνονται πράγματα τα οποία δεν θα σε προοδεύσουν. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις μια θετική στάση απέναντι σε όλους αλλά θα παίξεις με τους δικούς σου κανόνες.
Ερωτικά: Μπορεί να σου δημιουργηθεί η όρεξη με τον Τοξότη να αλλάξεις κάπως τον τρόπο που σχετίζεστε και ο λόγος είναι ότι θα σε περιορίσει και από εκεί που ήταν όλα χύμα και άνετα, ξαφνικά θα δεις μπροστά σου μια διαφορετική εκδοχή. Το καλό είναι ότι χρειάζεσαι και εσύ την ελευθερία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποιες ευθύνες οι οποίες βέβαια σου φαίνονται τολμηρές αλλά πιστεύεις ότι μπορείς να τις στηρίξεις γιατί έχεις τα προσόντα. Αν είσαι υποχρεωμένος/η να βοηθήσεις συγγενικά πρόσωπα μέσα στην δουλειά σου ίσως χρειαστεί και τη συμπόνια αλλά ταυτόχρονα και την αυστηρότητα.



Γενικά: Δεν θέλεις να χάσεις καθόλου τον χρόνο σου και μάλλον θα τρέξεις για να καλύψεις κάποιες υποθέσεις που τις είχες αμελήσει. Όχι ότι δε χρησιμοποιείς τον καιρό σου πολύ δημιουργικά, αλλά τουλάχιστον σήμερα θα έχεις και δυναμισμό γιατί θα ξεσηκωθείς και από άλλα άτομα τα οποία με τον τρόπο τους θα σε δραστηριοποιήσουν.
Ερωτικά: Με τον Τοξότη τα πας καλά και μάλιστα μπορεί να είναι και το απωθημένο σου, αλλά αυτή την περίοδο μάλλον δεν το χειρίζεσαι σωστά πιθανόν γιατί έχεις αμελήσει αυτά που χρειάζεται για να είναι κοντά σου. Ίσως να είσαι με το ένα πόδι έξω και με το άλλο πόδι σε μια σχέση ή ανάμεσα σε δυο και μια πας στην και μια στην άλλη. Θα μπουν όρια από την πλευρά τουλάχιστον του ενός ατόμου που βλέπει ότι, παρόλο που έχεις δώσει τον λόγο σου, συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκολλάς και βγαίνεις να εισπράξεις είτε μέσα από ένα ταξίδι που ήταν να κάνεις εδώ και πολύ καιρό και το ανέβαλες, είτε μέσα από ένα συμβόλαιο που τελικά σου ανήκει. Επειδή κινείσαι πολύ δυναμικά και με ένα Λιοντάρι και έχετε γίνει μια γροθιά, θα κυριαρχήσετε αρκεί να ψάχνετε πολύ καλά κάποιες οικονομικές προσφορές που δεν είναι και πολύ ξεκάθαρες.




Γενικά: Βλέπεις κάποιες αδικίες που προφανώς γίνονται στο πρόσωπο σου και κυρίως από φίλους που μπορεί να τους εμπιστευόσουν όμως αν δεν δώσεις μεγάλη έκταση στο θέμα, θα το ξεπεράσεις πολύ γρήγορα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κοντράρεις περισσότερο και να διαφωνήσεις με φίλους και κυρίως με έναν Υδροχόο.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Λιονταριού σε ενοχλεί γιατί από εκεί που είχατε ανοιχτεί αρκετά μετά όλο κάτι γίνεται και χάνεται η μεταξύ σας επαφή. Για να διασώσεις μια κατάσταση θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς ανοικτός/η σε όλα τα κοινά θέματα. Αν κρατήσεις μια φιλική συμπεριφορά μπορεί να μην αρέσει αλλά θα σε απαλλάξει από τις πολλές εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες συμφωνίες οι οποίες μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως ήθελες γιατί θα υπάρχει συμμετοχή ατόμων που πιθανόν να σου φαίνονται τελείως έξω από τα στάνταρ σου αλλά βλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς γιατί έτσι μόνο προχωράς.




Γενικά: Παραμένεις πιθανόν μέσα γιατί κάτι σε κρατάει και είσαι αρκετά στις κλειστές σου. Ενώ γενικά κοιμάσαι εύκολα αυτή την περίοδο, σήμερα πιθανόν να έχεις αϋπνίες και ο λόγος είναι ότι μπορεί κάτι να σε ενοχλεί και να σε πονάει γυρίζοντάς σε στο παρελθόν. Όσο μπορείς φώτισέ το με αγάπη.
Ερωτικά: Δεν δίνεις τον εαυτό σου γιατί δεν εμπιστεύεσαι εξαιτίας κάποιων παλιών καταστάσεων. Πιθανόν να βλέπεις ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιες απονενοημένες κινήσεις για να βγεις από κάπου που δεσμεύεσαι. Με τον Ταύρο μπορεί να έχεις θυμό ίσως γιατί δεν κάνει κάτι που θα σε κερδίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες υποψίες ότι μπορεί να σε επιβουλεύεται ένα άτομο που είναι πολύ κοντά στην δουλειά σου και αυτό σε βαραίνει. Όμως μπορεί να σου μεταφέρονται λάθος πληροφορίες και θα χρειαστεί να τις ελέγξεις.




Γενικά: Προσπαθείς να ξεπεράσεις κάποιες αντιφάσεις που δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να τις διαχειριστείς. Θέλεις να βλέπεις τα πράγματα θετικά αλλά οι εξωτερικές καταστάσεις σε κάνουν να πιστεύεις ότι δεν θα υπάρξει καλυτέρευση.
Ερωτικά: Συγκεντρώνεσαι στα βαθιά σου συναισθήματα και ίσως σου προκαλέσουν ακόμα και ένα είδος θλίψης γιατί καταλαβαίνεις πλέον πιο βαθιά τα αληθινά σου κίνητρα και ίσως έχουν να κάνουν και με το οικονομικό στάτους του άλλου ατόμου. Στην ουσία μπορεί να ζητάς πολλά, ακόμα και σε υλικό επίπεδο για να φανεί ότι το άλλο πρόσωπο σε αγαπά. Με τον Σκορπιό συνήθως παίζονται τέτοια παιχνίδια γιατί είναι και το κοινό σημείο αναφοράς σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να εξασφαλίσεις τα νώτα σου, κυρίως από συνεργάτες που μπορεί να είναι Λιοντάρι ή Υδροχόος γιατί κάτι κοινό σε ενώνει και κάτι άλλο σε χωρίζει μαζί τους. Οπότε πρέπει να βρεις το κοινό σημείο αναφοράς σας και όχι αυτό που δεν τα βρίσκετε.




Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεσαι σε μια φάση που νομίζεις ότι όλα σου φταίνε και όλα τα θέλεις. Από την μια πιέζεσαι να επαναστατήσεις και από την άλλη να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων και πρέπει να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα ζορίσεις κάπως τα πράγματα με τον Σκορπιό γιατί επιτέλους βλέπεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων που πιθανόν να είναι αρκετά δύσκολη για να την αποδεχτείς ανοικτά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια κρούση που είχες κάνει από παλιά θα δεις ότι τώρα θα επανέλθει. Να μην την θεωρήσεις ότι είναι κάπως αργά γιατί τώρα είναι έτοιμα τα πράγματα και εσύ μπορείς πλέον να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση αλλά με το παλιό το υλικό.




Γενικά: Αναρωτιέσαι μερικές φορές τι λάθη γίνονται έστω και αθέλητα από την πλευρά σου γιατί συνέχεια σκέφτεσαι άτομα τα οποία ίσως είχες αδικήσει. Για αυτό είσαι σε φάση να κάνεις τον απολογισμό σου. Πιθανόν να τηλεφωνήσεις σε ένα πρόσωπο και με την στάση σου να δείξεις ότι έχεις κάνει λάθος.
Ερωτικά: Σε απασχολεί το Λιοντάρι το οποίο πιθανόν να δείχνει ότι είναι μακριά σου αλλά στην πραγματικότητα θέλει να το κυνηγήσεις για να έχει την σιγουριά ότι είναι το επίκεντρο της καρδιάς σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι σχέσεις σου με άτομα που μπορεί να σχετίζονται και με το εξωτερικό είναι οριακές αλλά πιστεύεις ότι πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην χαλάσεις τις ισορροπίες, κυρίως αν είναι συγγενικό σου πρόσωπο. Θα καταφέρεις να πάρεις χρήματα γιατί σου έχουν δώσει λόγο και δεν είναι καθόλου εύκολο να αναιρεθεί.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *